BUBBLEGUM PINK HAIR & RED ADIDAS


Vaaleanpunaisten hiusten kanssa voisi tulla se ongelma, että minkälaisia värjeä sitä voi päällensä enää pukea. Onneksi mun vaatekaapin kanssa suurin ongelma taitaa olla se, että voinko vielä pitää mun vaaleanpunaista trenssiä :---D Tummansininen toimii ainakin super kivasti vaaleanpunaisen kanssa ja yllättäen oon ihastunut vaaleanpunaisen ja kunnon kirkkaan punaisen yhdistelmään! Mun ei todellakaan pitänyt ostaa uusia adduja, eikä ainakaan punaisia! Mutta bongasin nämä Porvoon Sokoksella -30% alelapun kanssa ja olin hurmattu. Myönnetään se, että oon haaveillut näistä Adidaksen Gazelle kengistä jo pitempään, mutta väreinä mietin joko vaaleansinistä tai vaaleanpunaista, mutta nyt oon sitä mieltä että punainen on kaikista paras värivaihtoehto! Ainakin jotain täysin uutta mun kenkäkaappiin ja onhan tämä väri nyt ihan superupea. 

Muuten tämä asu onkin aika 'normaalia' minua; tummansiniset puvunhousut ja tummansininen addun college, farkkutakin kanssa. Mulla on jostain syystä ollut ihan hirveän iso ongelma tän tummansinisen addun collegen kanssa, koska jostain syystä en osaa pitää sitä mustien tai sinisten farkkujen kanssa :---D Onneksi bongasin ihan täydelliset tummansiniset puvunhousut Lindexiltä ja tämäkin ongelma on ratkaistu. Jos etsit lyhyille sekä lihaksikkaille jaloille ja pepulle hyviä housuja, suosittelen näitä. 

Kaiken kaikkiaan en meinaa tunnistaa itseäni näistä kuvista, mutta kai tähän tukkaan pikkuhiljaa alkaa tottumaan! Ainakin kun se haalistuu pestessä joka kerta vähän haha. Rakastan näiden punaisten kenkien ja farkun yhdistelmää

Tälläiset asut on juuri niitä mun lemppareita, jotain siistiä (aka puvunhousut) ja muuten aika relaxed kokonaisuus.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli