CHUNKY CARDIGAN AND JEANS OUTFIT

KUVAT JA EDIT: ANNI KORHONEN


Ihana Anni oli mun luona Oslossa muutaman päivän kylässä ja vitsit oli kyllä luksusta, kun joku joka on niin älyttöän hyvä kuvaamaan, ottaa itsestä asukuvat! <3 Vaikka oonkin ihan tyytyväninen siihen kuvajälkeen mitä otan itsekseni, niin pakko kyl sanoa, että kääk kun näistä kuvista tuli kivoja. Ja lisää on vielä tulossa!!


Asun puolesta ollaan palattu taas mun juurille, välillä on ehdottomasti hyvä palata back to basics asuihin. Usein huomaan että ajaudun vähän kauas siitä omasta peruspukeutumiseta kun mietin kivoja asuja blogiin kuvattavaksi. Usein on kuitenkin niin, että se kaikista simppelein ja reettamaisin kokonaisuus on kuitenkin se paras. Kuten tämä! Muhkee neuletakki ja farkut on viileinevien kesäiltojen paras kombo. Vaaleat farkut ja valkoinen on vaan niin toimiva värikombo ja tykkään siitä miten se näyttää aina niin huolettomalta päällä. Kaunis ja juhlava helmipinni on taas ihana vastakohta arikselle ja muhkuraiselle villatakille! Varsinkin tässä oman värisessä tukassa pinnit erottuu tosi kivasti. Tän villatakin kanssa on vähän tosin se ongelma, ettei se mahdu minkään takin alle, minkä vuoksi sitä on pakko pitää pelkästään. Onneksi nyt on just parhaat kelit siihen!

Mulla on vähän ehkä ei-niin-suosittu mielipide siitä, että on aika ihanaa ettei vielä nyt toukokuussa ole ollut samoja helteitä kuin viime vuonna. Oon vähän sellainen +20-astetta tyyppi. Tuntuu kyllä vähä hullulta, että viikonloppuna on jo kesäkuu. Tää kevät vilahti myös ohitse ennenkuin huomasinkaan ja tuntuu että en pysy ollenkaan mukan ajan juoksussa. Elämässä tuntuu tällä hetkellä tapahtuvan aika isoja juttuja, joka oikein korostaa sitä miten nopeasti aika kuluukaan.


Mitäs tykkäätte kuvista ja asusta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli