CYCLING SHORTS & BLAZER

No ne pyöräilyshortsit. Love it or pls no?

Mä oon ainakin näistä niin innoissani ja tää kokonaisuus ison bleiserin kanssa on mun mielestä mielenkiintoisinta just nyt. Sporttisten shortsien + lenkkareiden ja virallisen bleiserin kontrasti toimii vaan niin hyvin! Pysyttelin turvallisella väri-alueella ja päätin pukeutua pitkästä aikaa rehellisesti mustavalkoiseen asukokonaisuuteen ja musta tää toimii oikein hyvin. Olin talvella vähän kahden vaiheilla siitä, että oonko tarpeeksi jotain, voidakseni pitää näin laatikkomaista bleiseriä. Mutta nyt tuntuu siltä, että mut ois luotu pitämään sitä haha. Ainakin tässä asussa se toimii loistavasti, johtuen varmasti niukasta alaosasta. Uskoisin että esimerkiksi kevyen kesämekon kanssa tää laatikkomainen bleiseri olisi myös nappivalinta.

Pätkäisin tosiaan viime loppukesästä mun mustat pillifarkut lyhyiksi ja suosittelen kyllä tätä tekniikkaa jokaiselle joka on kasvanut vähän erilleen pillifarkuista! Tällä tavalla housut saa uuden elämän ja sä hyvin istuvat pyöräilyshortsit. Paras mitta näissä on mun mielestä juuri polven päällä, ainakin jos kuten mulla on kokoa reisissä XD

Liputan pyöräilyshortsien puolesta myös siksi, että vitsit nää on mukavat jalassa! Vielä enemmän tietenkin jos olisi kyseessä trikoiset versiot, mutta mun joustavat pillifarkutkin ajaa hyvin asian. Kesän huolettomin trendi for sure. En koskaan kuule kenekään muun puhuvan siitä ongelmasta mikä kesällä ainakin mulla on. Nimittäin reisien ihottumalle hankaaminen toisiaan vastaan ja pitkät shortsit on pelastus mulle! Voi huoletta tarpoa menemään kuumemmallakin säällä, varsinkin jos yhdistää ne kuten mä; lenkkareihin.

Päätin kerätä tähän asuun kaikki mielipiteitä jakavat trendit, pitkävartiset sukat kengissä. En kai oo ainut, jonka mielestä tää näyttää tosi hyvälle? :----D Varsinkin valkoiset tennissukat näyttää ihanan huolimattoman huolitelluille lenkkareiden kanssa. Oon myös sitä mieltä että varrellinen sukka imartelee säärtä tehden siitä vähän pidemmän näköisen, mikä taas on plussaa hassun mittaisten shortsien kanssa.


Joten kertokaa, mikä on teidän mielipide näistä? Ohimenevä trendi vai klassinen vaihtoehto? Pakko sanoa, että oon esimerkiksi äidin nuoruuden kuvissa nähnyt ihan samanlaista lookkia! Joten mun mielestä tää on selkeesti klassikko ;--))

Tykkää-merkinnät

Kommentit

emilia
,
mulla on about 8 vuotta vanhat pitsireunaiset pyöräilyshortsit, jota käytän edelleen hameiden alla, just siitä syystä että jalat ei hankais vastakkain! lisäksi ne on sen verran tiukat, että vetää ylimääräisiä kiloja vähän yhteen haha :'D en oo kyllä koskaan kokeillut niitä pelkälteen asussa, ehkä tänä vuonna... hyvältä näyttää ainakin näissä kuvissa!
ReettaPelli
ReettaPelli,
Mulla kanssa muutama hameenalus-shortsi käytössä ja miksei niitäkin vois ottaa näkyvään käyttöön! tykkään myös siitä stailauksesta, että pukee jonkun ison paidan kanssa että ne vähän vilkkuu vaan helman alta :--) kiitos!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli