DC. MARTENS & SUMMER DRESS

Mähän vähän varoitin että tässä käy niin, että nää Dc. Martensit tulee olemaan jokaisessa asussa tästä lähtien! Mulle käy aina näin (mikä on hyvä!), että kun saan uuden tuotteen itselle niin käytän sitä nonstoppina pari kuukautta ensihuumassa. Mikä on tosiaan vain hyvä juttu, koska tällä tavalla pääsee heti ns. sisälle tiettyyn vaatteeseen tai kenkiin ja tulevaisuudessa on helpompi käyttää sitä asiaa monipuolisesti. Oon vähän aina miettinyt niin, että jos ostaa jotain uutta ja sitten se ei päädy päälle parin päivän sisällä niin ehkä kyseessä oli vähän huono ostos. Tää nyt pätee vain niihin vaatteisiin jotka on oikeat sille kyseiselle vuodenajalle, mutta useinhan ostamme juuri meneillä olevaan vuodenaikaan sopivia vaatteita. Jos mä ostan jotain, on kyseessä varmasti vaate jonka haluan pukea heti päälle tai viimeistään seuraavana päivänä. Kuulin joskus, että joku teki uusien vaatteiden kanssa siten, että jos ne ei päätynyt päälle seuraavan viikon aikana palautti hän ne takaisin kauppaan. Tää on mun mielestä aika hyvä ajatusmalli, jos ongelmana on tosiaan se, että voi ostaa liikaa/heräteostoksia. Mutta en tietenkään suosittele tän säännön käyttöönottamista, jos se johtaa siihen että sen avulla voi itselleen oikeuttaa määrällisesti enemmän ostamisen, koska ne voi aina palauttaa. Kuinka moni meistä oikeasti palauttaa vaatteita?

Mun on pitänyt tän pukea tää asu päälle jo pitkään, mutta tää vaatii juuri oikeanlaisen kelin toimiakseen! Kesämekkojen käyttöaikaa voi helposti venyttää pukemalla päälle villapaidan ja vetämällä jalkaan bootsit. Printilliset midihameet on olleet nyt tänä syksynä erittäin in ja suosittelenkin, että uuden sellaisen ostamisen sijaan, tarkistaisi kesämekot ja kokeilisi taipuisiko ne tähän samaan tarkoitukseen villapaidan kanssa! Vitsit, tykkään ihan super paljon tästä tyttömäisestä kokonaisuudesta rouheiden bootsien kanssa. Oon myös suunnitellut, että pukisin tän punaisen kesämekon myös farkkujen pariksi, mutta en tiedä oonko siihen tarpeeksi cool haha. Tällä tavalla tarkenisi vielä viileämmässä säässä kesämekon kanssa. Raportoin kuvien kanssa takaisin, jos uskallan testata tätä yhdistelmää!

Ihanaa uutta viikkoa <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni,
Voi että mä ihailen sua ja sun tyyliä, oot niin rohkea kokeilemaan erilaisia juttuja ja inspiroit ihanasti ekologisempaan pukeutumiseen! You go girl! <3 Ja hei, tää asu on aivan mielettömän kiva!
www.sadepisaroitaniitynkukkasilla.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos, super ihana kuulla! <3 Välillä kyllä tuntuu, että mä oon kaikista nynnyin kokeilemaan mitään uutta pukeutumisen suhteen, mutta ehkei se sitten näykkään lukijoille :---D Tää asu on kyllä omastakin mielestä erittäin hyvä!
nouw.com/reettapelli
Annika
,

Oi että miten ihana villapaita! Voisiko tästä saada ohjeen suomeksi ei oikein toi Norja lähde:D

ReettaPelli
ReettaPelli,

Hei! tää ei oo mun ohje, niin sen takia ei oo suomeksi saatavilla. Mutta löytyy englanniksi täältä https://www.ravelry.com/patterns/library/kristiane-wavesweater ! 😊

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli