DENIM UNIFORM

Tupla denimiä on näkynyt viimeaikoina aika paljon mun päällä eikä loppua näy 🙈 Farkkutakki on tänäkin vuonna mun ehdoton kesätakki ja syrjäyttänyt kokonaan trenssit ja nahkatakin! Eihän tää ehkä mikään yllätys oo kun ajattelee mun rakkautta denimiä kohtaan. Raitapaita ja farkku on klassinen kombo ja tykkään super paljon keskisinisen ja punaisen kombonaatiosta. Tää asu on täydellinen just näihin vähän viileämpiin päiviin, mutta toivon kyllä että ne parinkymmenen asteen säät palaa ASAP takaisin haha. Tuntuu hassulta käyttää näin paljoa vaatteita tän hellejakson jälkeen.


Oon tukan kasvamisen myötä taas innostunut kihartamaan hiuksiani ja kiharat toimiikin tässä vähän ylipitkässä polkassa täydellisesti. Suorana tää alkaa olla just siinä hassussa mitassa kun ei enää tiedä onko tää lyhyt vai pitkä! En oo ihan varma pitäiskö tää pätkästä lyhyemmäksi tai kasvattaa pidempi kesäkukka vaihtelun vuoksi... Long bobiin voisi sopia paremmin myös se mun haaveilema kevyt otsis, mutta en oo varma uskallanko koskaan sitä leikata haha! Mitä ootte mieltä, kävisikö mulle otsis?


Onko denim uniformu hot vai ootteko sitä mieltä että tää ei todellakaan toimi? 😹

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
hei tää on tosi kiva!! ite en ihan osaa arjessa käyttää mut festareille aattelin just et vedän tupladenimit niskaan 🤗
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,
Thanks! Nojoo festareilla tää ainakin näyttää hyvältä 😎
nouw.com/reettapelli
JanetteR
JanetteR,
Niin hassua vetää farkut jalkaan tän pitkän hellejakson jälkeen.. Mutta tää asu todellakin toimii!! Ja hei kokeile ihmeessä kevyttä otsista, vois sopia sulle tosi hyvin 😊 Ja nimenomaan long bobin kanssa vois olla upee!
nouw.com/janetter
ReettaPelli
ReettaPelli,
No niin on! Kiitos 😘 hmm pitäisiköhän sitä vaikka loppukesästä uskaltaa leikata🙈
nouw.com/reettapelli
SaraV
SaraV,
Double denim on kyllä niin hyvä yhdistelmä, ja nää sävyt sopii niin hyvin tuon paidan kanssa! 😍 Mä kannatan otsista! Leikkasin ite kand viime kesän lopulla ja oon tykänny. Sopis sullekki varmasti ☺️
nouw.com/sarav
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos 😘 ei vitsit pitää ehkä uskaltaa leikata 🙈 ja jos eka leikkaa vaan tosi kevyen niin ei voi mennä kovin pieleen 😂
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli