DIY BOILERSUIT NO. 2 | ITSETEHTY LYHYTHIHAINEN HAALARI

Vaikka en olekaan hirveästi viimeaikoina puhunut ompelemisesta, niin se ei tarkoita etteikö sillä rintamalla olisi tapahtunut. Pääsin ehkä pahimman maanisen ompeluvaiheen ohitse ja tällä hetkellä on vähän vaikea keksiä mitä seuraavaksi ompelisi :--D Mulla oli yhdessä vaiheessa muutama vaate vain nappeja vaille valmis, koska niin kivalta kuin napit näyttääkään on ne hirvittävän aikaavievät asentaa. Mutta noin sadan napin jälkeen oon aika hyvä tekemään jo napinläpiä ja ompelemaan nappeja kiinni! Mun motto onkin, että kaiken oppii parhaiten itse tekemällä ja kokeilemalla.


Tää haalari oli tosiaan yksi niistä onnettomista napittomista, kunnes sain otettua itseäni niskasta kiinni ja ommeltua siihen napit viime viikolla. Tämä haalari on paljon minimalistisempi kuin edeltäjänsä ja tykkään tän riisutusta lookista. Vähän vielä mietin pitäisikö sittenkin lisätä taskut ja vyötärölle jonkunlainen vyö solmittavaksi. Voihan tän kanssa itseasiassa käyttää ihan normaalia nahkaista vyötä jos tähän lisäisi pari vyönlenkkiä! Silmiinpistävin ominaisuus tässä haalarissa on ehdottomasti reilunkokoiset lahkeet ja jäykkä kaulus. Mun pitäisi ehkä tulevaisuutta ajatellen opetella ompelemaan vähän kapeampia lahkeita, koska muuten mun kaappi on täynnä vain niitä XD


Tämä muistuttaa ehkä enemmän perinteistä haalria kuin trendikästä boilersuittia ja on kyllä siksi paljon klassisempi valinta myös omaan vaatekaappiin. Luonnonvalkoinen väri on ajaton ja täydellinen kesäpäiviin. Mä mieluusti pukeudun kesällä vaaleisiin sävyihin, varsinkin jos saisi vähän luonnollista päivetystä pintaan eikä olisi väritykseltään samanvärinen kuin vaatteensa haha.


Koska tämä haalari on itsessään niin minimalistinen, halusin pitää myös asusteet sellaisina. Marimekon Karla on täydellinen veska tän asun kanssa ja converset tekee asusta vähän rennomman tuntuisen. Avokkailla tai koroilla tästä haalarista saisi itseasiassa aika juhlavan kokonaisuuden.


Ideoita mitä voisin ommella seuraavaksi? Jotain ehkä missä ei oo nappeja XD

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Aino
,
Oi miten kaunis haalari, tykkään tästä riisutusta versiosta! Mitä kangasta oot käyttänyt näissä, alkaa ompelu-urakka houkutella 😃!
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos! Samaa mieltä että tää pelkistetty versio on tosi kiva ja klassinen! Käytin tähän aika jämäkkää perus puuvillakangasta :--))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli