DIY: OFF-SHOULDER TOP

 kuvat: äiti 

Uskotteko että tää paita näissä kuvissa on itsetehty? Mä rakastan käsillä tekemistä, on sitten kyseessä neulominen, virkkaaminen tai ompeleminen. Se fiilis kun saa ihan itse jotain aikaan on ihan uskomaton. En oo kuitenkaan se tarkin ja huolellisin tekijä, vaan yleensä mun jutut onkin aina vähän sinnepäin. Tän vuoksi ei mun kässänumerokaan ollut koskaan korkeampi kuin 8, mikä on musta ihan suuri vääryys :----D
Kerroinkin jo viime viikolla että mökillä ollessa, kävin lävitse niin äidin kuin isänkin vanhoja vaatteita. Rakastan sitä hommaa!!! Äidillä on ollut toinen toistaan ihanampia ja ajankohtaisempia vaatteita käytössä ja thank god ollaan about saman kokoisia. Tosin äidillä on ollut ihan hullun kapea vyötärö! Mulla meinaa aina vyötäröstä hänen alaosat tehdä tiukkaa, vaikka en mielestäni mäkään oo mikään super paksu vyötärön kohdilta haha. Mulla on nyt kaappi täynnä ihania äidin vintage vaatteita, joista iso osa on myös itse ommeltuja. En tiedä mitään parempaa. Lupaan säilyttää näitä kuin kallista aarretta loppuelämäni. 
Mutta siis, tämä paita! Kyseessähän on isän vanha kauluspaita, jonka mä muutamalla kuminauhalla ja ompeleella oon muuttanut off-shoulder topiksi. Kiitos tästä kuuluu ainakin puoliksi Millalle, hänen blogissaa on kaikista parhaimmat diy-ohjeet ever! Tämä on vähän mun oma muokkaus hänen off-shoulder topin ohjeesta, johtuen siitä että tämä paita oli täynnä reikiä :---D Isäni on tunnettu siitä että hän todellakin käyttää vaatteensa loppuun. Taiteilin tähän lyhyet hihat, lisäämällä kuminauhan myös hihojen alaosaan ja myös cropatun mallin, lisäämällä paidan helmaan myös kuminauhan. Kuminauhalla ja ompelukoneella saa ihmeitä aikaan. 
Oon saattanut tässä viime päivien aikana tämän paidan lisäksi muokata kolme muutakin kauluspaitaa uuteen uskoon! Oon koukussa. Jos vähänkään kiinnostaan diy-tekeminen, niin käykää lukemassa Millan Lack of Colour blogista ohjeita ja inspiraatiota ja nyysikää isän vanhat kauluspaidat. Mä oon siinä onnellisessa asemassa, että isä tosiaankin käyttää melkein koko ajan kauluspaitoja, joten sitä repertuaaria todellakin löytyy :---D Miesten kauluspaidoissa tuntuu olevan myös ne parhaat ruutu-kuosit ja värit!
Ja jos äitinne on säästänyt vanhoja vaate-aarteitaan, käykää ne ihmeessä lävitse! Varmasti yllätytte miten ihania vaatteita sieltä saattaakaan paljastua. Lupaan esitellä mun kaikki löydöt ja diy-projektit asukuvissa tässä elokuun mittaan ;--)
Mikään ei oo parempaa kuin se, että voit antaa vanhalle vaatteelle uuden elämän pienellä vaivalla.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli