ELOKUU & MUSTIKKA-KAUSI

SLOW FASHION


Jotenkin elokuun saapuminen tuntuu rauhoittavalle. Ehkä kesässä kaikista parasta onkin just elokuu. Elokuussa ei tarvi enää stressata kesästä ja säästä ja siitä mitä kaikkea ehtii tekemään, mutta yleensä sää on vielä loistava ja spontaanit retket tuntuu vielä paremmilta. Lämpimät illat rannalla notskin luona tuntuu vielä erityisimmille. Tarkenee vielä käyttää kesävaatteita, mutta pystyy kerrospukeutumaan jo vähän paremmin. (Suomen kesässä tosin ei kovin paljon oo sitä vaaraa, että olisi liian kuuma) Ja sitäpaitsi mustikkakausi on just alkanut. Pakko päästä mustikkaan ainakin kerran ennenkun lähden takaisin Osloon. 
Mun tän kesän haaveena on ollut päästä soutamaan soutuveneellä järvelle auringonlaskuun. Ongelmana tosin on ettei mulla oo soutuvenettä, eikä järveä ja auringonlaskukaan oo sattunut kohdalle silloin kun oon ollut järvi maisemissa. Viime viikonloppuna tää oli jo lähellä, mutta kyseisen järven soutuveneet oli kettingillä kiinni rannassa. Miten vaikeaa on Suomessa päästä soutuveneellä soutamaan??
Toinen haave on päästä kuvaamaan rypsipellolle kukkamekossa, mikä toivottavasti toteutuu tänä iltana. Sillä varauksella tosin että Porvoosta löytyy keltaista rypsipeltoa! 
Mustikan poimimista, soutuveneellä soutelemista, notskit rannalla ja rypsipeltoja. 

Näköjään mun onnelliseksi tekemiseksi ei oikein paljoa tarvitse!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Marianne
Marianne,
Elokuu on niin kaunista ja ihanaa aikaa! Just viime yönä kirjoitin siitä huomiselle postauksen! 😃 Super kiva look sulla muuten kuten aina!www.blogger.com/profile/162930207076722378
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
jep niin on! ehkä mun lempparikuukausia :--)) Kiitos♥www.blogger.com/profile/128716114949887362
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229