ELOKUUN ASUT

Elokuu on kyllä ehkä mun lemppari aikaa pukeutumisen suhteen! Pääsee vielä nauttimaan kesäpukeutumisesta, mutta on jo mahdollista poimia joitain syyspukeutumisen lemppareita mukaan remmiin. Elokuu tuntui sujahtavan ohitse ihan silmänräpäyksessä ja uskon että töihin paluulla on jotain tekemistä tän kanssa. Tuntuu että mulla on mennyt reippaasti kuukausi siihen että oon päässyt takaisin siihen tuttuun arkirytmiin. Loman jälkeistä muutosta tietenkin korosti vielä se, että muutettiin uuteen kotiin ja kaikki arkirytmit ja rutiinit muuttui vähän. Mulla on mennyt melkein kuukausi siihen, että oon löytänyt sen optimaalisen pyöräilyreitin työmatkalle hah! Mutta nyt oon tainnut löytää sen kaikista sujuvimman :---D


Elokuun pukeutuminen on ollut ihan super vaihtelevaa, Oslossa on satanut ihan älyttömän paljon tän kuukauden aikana ja aamuisin alkaa olla vain vähän reilu 10 astetta kun lähden töihin polkemaan, joten kesämekoille työpäivinä on kyllä saanut heittää hyvästit! Toisaalta olin vielä rannalla reilu viikko sitten, kun Osloon iski viimeinen hellepäivä.

Näistä asuista mun lempparit on ehdottomasti numerot 5 ja 7, koska ne näyttää kaikista eniten multa! Bleiserit ja farkut on vaan niin mun juttu ja uskon että näitä tullaan näkemään mun syyspukeutumisessa aika paljon ;--) Mitkä on teidän lempparit?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli