12 TAPAA YHDISTELLÄ MONKIN TAIKI MOMJEANSIT

Te tiedätte mitkä on mun lemppari farkut, koska nämä näkyy blogissa varmasti melkein joka viikko asukuvien muodossa. Monkin Taikit on parhaimmat farkut mitä mulla on ja tulen sijoittamaan näihin ainakin vielä keskisinisinä ja ehkä myös mustina. Olisin varmaan jo aikoja sitten ne hankkinut kaappiini toisessa värissä, jos niitä myytäisiin Norjassa kivijalkaliikkeissä tai Monkin nettikauppa toimittaisi Norjaan. Mun 164 senttiselle varrelle nämä on just sopivasti vähän lyhyet farkut, joten ne toimii myös loistavasti myös nilkkureiden kanssa. Nää sopii malliltaan myös mulle, jota on siunattu isolla pepulla ja leveällä lantiolla, mun farkut on kokoa 30, mutta uskon että 29 voisi olla myös aika passeli, koska tässä nykyisessä koossa jää aika paljon syömisvaraa vyötärölle. Korkean vyötärönsä ansiosta nämä ei kuitenkaan lähde valumaan ja 'löysyys' omasta mielestä sopii näihin hyvin!

Halusin kerätä tähän kollaasiin jokaisen asun mikä on blogissa näkynyt sen jälkeen kun ostin nämä farkut syyskuun puolessa välissä! Mommyfarkut sopii mun mielestä asuun kuin asuun ja tilanteeseen kuin tilanteeseen ja nämä tulevat näkymään blogissa jatkossakin yhtä usein. En malta odottaa keväisiä ja kesäisiä asukokonaisuuksia! Vaikka oon sitä mieltä että vaaleat farkut toimii myös talvellakin, näyttää ne joka tapauksessa vähän paremmille keveimmissä kokonaisuuksissa ja paljaiden nilkkojen kanssa.

My favourite jeans by Monki

Löytyykö näistä kokonaisuuksista lempparia? Mun lemppari kokonaisuus taitaa olla näistä viimeinen, nro. 12. Farkut valkoinen teeppari, loaferit ja ruutubleiseri on vaan kokonaisuus johon voisin pukeutua joka päivä! Entä mikä on sun lemppari farkkumerkki ja malli?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni,

Heh, oot tainnut lukea mun ajatukset tätä postausta tehdessäsi 😃 Sun jutuista just kiinnostuin noihin Taiki-farkkuihin, ja ne on mulla keikkuneet välilehdellä auki pari päivää. Mun on pitänyt laittaa sulle kyselyä näiden koosta, että vastaavatko kokoaan ja mitä sä käytät, kun mulla ei oo mitään käsitystä farkkujen tuumakoosta 😃 Mutta sainkin vastaukseni näihin, kiitti! Kysyn vielä, että mitkä nää sun Taikit on väriltään, kun näyttää eri kuvissa vähä eri sävyisiltä?

sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,

hehe kuin hyvä! 😃 Nää on kyl hyvät farkut! Sanoisin että nää vastaa hyvin kokoaan, mutta musta tuntuu että joka merkillä on ihan erikokoiset tuumakoot, että on nykyään tosi vaikea sanoa vastaako nämä kokoaan! Tuntuu että mulla on joka merkillä eri koko vaatteissa haha. Mut toivottavasti tästä mun koko sepustuksesta oli apua! Nää on väriltään se vaalein väri ja ilmeisesti 'blue' on näiden virallinen nimi! Muokkauksesta riippuen nää tosiaan kuvissa vähän näyttää erivärisille, sanoisin että parhaiten oikea väri tulee esiin tossa viimeisessä kuvassa alhaalla oikealla ruutubleiserin kanssa ;--)

nouw.com/reettapelli
emma
,

omat mom jeansit jäänyt vähän tauolle kun kylmä ilma ei houkuta pistämään väljiä housuja päälle - tää lisäs taas inspistä ja innostusta omiin lempparihousuihin <3

ReettaPelli
ReettaPelli,

Mut hei näähän on täydelliset housut kun näiden alle mahtuu sukkikset/kalsongit hyvin 😂 ja löysät kerrokset on vissiin lämpimämpiä, koska ilmaa jää sinne väliin ja se lämmittää! Mut ihana kuulla että sait inspiraatiota tästä postauksesta 😊✨

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli