3 TAPAA YHDISTELLÄ PUNAINEN PUFFER TAKKI

Voin palajstaa että pohdin pitkään ja hartaasti tän pufferin ostamista. Lopulta mukavuudenhalu voi voiton ja voin paljastaa että tästä on tullut mun yksi käytetyimmistä takeista tänä talvena. Tämä on vain niin yksinkertaisen helppo vetää minkä tahansa asun päälle kun lähtee ulos, ollen vielä uskomattoman lämmin ja piristävä punaisen värinsä ansiosta. Se joka joskus sanoin että väreihin pukeutuminen kannattaa, saattoi olla oikeassa.

Blogin puolelle tää on päätynyt yllättävän harvoin siihen nähden, kuinka usein tämä mulla on arjessa päällä. Usein mulla tuppaa käymään juuri niin, että ne arjensankari vaatteet ei tunnu tarpeeksi mielenkiintoisille blogiin ikuistettavaksi. Tai sitten on aina jo pimeää kuin niitä ehtisi kuvaamaan! Joka tapauksessa, tässä tämä nyt on, mun kolme vedosta sen suhteen että miten tän pufferin voisi pukea.

Ilmeisesti ainakin mustien ja sinisten farkkujen kanssa.

Ensimmäinen kokonaisuus punaisen villapaidan kanssa taitaa yllättäen ollakkin mun suosikki. Pitää ilmeisesti kokeilla useamminkin samaan väriin sonnustautumista, tämä red on red toimii yllättävän hyvin yhdessä! All black on tietenkin se obvious valinta punaisen takin kanssa. Oon tainnut pariin otteeseen paljastaakkin mun ns. stailauskikan värikkäiden takkien kanssa. Kun ne yhdistää all black kokonaisuuteen syntyy illuusio harkitusta asukombosta joka on samaan aikaan yksinkertainen ja näyttävä.

Retrovaikutteinen kokonaisuus nro. 2 on kyllä mun makuun myös! Rakastan äidin villapaitaa ja sitä miten se sopii niin loistavasti mun mommy farkkuihin. Ihastuin tähän villapaitaan niin palavasti, että päätin neuloa itselleni melkein samanlaisen! Punainen, valkoinen ja sininen on värikombo joka toimii aina.

Meinasin ensiksi tietenkin ostaa mustan puffertakin, mutta oon ikionnellinen että päädyin punaiseen vaihtoehtoon. Vaikka se onkin erittäin näyttävä yksinäänkin, on punainen yllättävän helppo väri yhdistellä neutraalin vaatekaapin kanssa. Tehostevärinä punainen on yksi parhaimmista ja ehkä siksi se on lyönytkin niin lävitse mun vaatekaapissa. Ja vaikka se menisi pois muodistakin, niin mä en oo luopumassa sen käytöstä anytime soon! Mikä on sun mielipide punaisesta pufferista? Jatkoon vai ei?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JokiJohanna
JokiJohanna,

Pufferi todellakin jatkoon! Mä harkitsin punaista, mutta sitten löysin uffilta VAALEANVIHREÄN siis oikeesti puhtaan vaaleenvihreän ja korkeakauluksisen pufferin ja se oli vielä puoleen hintaan niin lähti mukaan :"D Mutta joo unohdin edelliseen postaukseen laittaa, että vitsi toi red-on-red näyttää niin makeelta ja toi huivi on niin söpö lyhyen tukan kanssa <3

nouw.com/jokijohanna
ReettaPelli
ReettaPelli,

Kuullostaa niin coolilta! Kiitos <3 Oon ihan yllättynyt itsekkin miten hyvältä red on red näyttää :---)

nouw.com/reettapelli
Tiia,

Oma puffertakkini kuuluu myös talven takkisuosikkeihin! Heh, täytyy myös myöntää että mietin pitkään punaista väriä, mutta päädyin lopulta mustaan :'D Tosin en muista oliko punainen jo loppu takkia tilatessa, mutta kuitenkin. Musta on silti myös tosi jees (vaikka niitä värejä olisi myös kiva tuoda välillä pukeutumiseen) ja rakastan pufferiani niin paljon. Super pehmeä ja lämmin <3 Eli todellinen peukku puffereille ja myös tolle punaiselle värille! Ihana!

tiiajennyy.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,

Musta ei oo koskaan huono ;----) (mäkin tietty mietin mustaa pitkään haha) Pufferi on ihan super talvitakki, en tiedä miksi en koskaan ennen oo halunnut tälläistä! Kiitos<3

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli