4 TAPAA YHDISTELLÄ BASKERI

Baskerit on the thing. Kirjoitin jo syksyllä että baskerit tulee olemaan tän talvikauden hattu meille jokaiselle ja pakko sanoa, että mä olin niin oikeassa! Sen tekstin jälkeen baskereita on näkynyt ihan joka puolella ja myös minä oon ihan koukussa niiden käyttöön. Oon unohtanut mun kipparilakin kaappiin, mikä oli baskereita ennen mulla melkein joka päivä päässä.

Mun baskerit on ns. second handia, tummansininen baskeri on äidin vanha ja vaaleanpunainen on taas siskolta lainassa. Yritän vakuuttaa itselleni että kaksi baskeria on ihan riittävästi, mutta en voi olla haaveilematta vielä kirkkaanpunaisesta! Vinkkinä meille isopäisille, Zaran baskerit oli ainakin mulle just hyvän kokoisia! Baskerit on esiintyneet mun asuissa aika tiuhaan tahtiin ja tää tahti ei taida tästä hiljentyä. Siinä missä talvisin en asukuvissa pipoa koe niin kivaksi asusteeksi, on baskeri kaikkea muuta! Käytän ns. in real life pipoja paljon talvisin, mutta valokuviin ne ei niin usein siitä huolimatta pääse. Baskeri ratkaisee tän pulman, lämmittää päätä ja korvia, mutta on samalla chic. Uskon myös että baskerit sopii meistä jokaiselle, koska tapoja niiden päähän asettelmiseen on yhtä monta kuin käyttäjiäkin!

Tässä siis mun tyylinäytteet!

Baskeri tuo heti jujua yksinkertaiseen asuun, mutta toimii mun mielestä myös asuissa joissa on jo paljon going on. Baskeri tuo heti Pariisi-fiiliksiä ja pakko sanoa että sen yhdistäminen punaiseen huulipunaan on must do! Mun lemppari pari baskerille on muhkea villapaita ja farkut, niinkuin viimeisessä asukokonaisuudessa. Tykkään myös super paljon tuosta ruutubleiserin ja housujen yhdistelmästä pinkin baskerin kanssa.

Varsinkin silmälasien käyttäjälle baskeri on ihan ehdoton päähine! Pipojen kanssa saa aina tuskastella sitä, että lasit ei oikein näytä kivalle sen kanssa, mutta baskerin onneksi voi asetella ainakin kymmenellä eri tavalla siten, ettei lasit näytä hassulle sen kanssa. Varsinkin tämä pyöreiden lasien ja baskerin kombo on mun lemppari.

Ootteko te lämmenneet baskereille?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

aadavedenoja
aadavedenoja,
Oi tää oli kyllä aivan ihana postaus !! Ite just tilasin Zarasta muutama päivä sitten baskerin ! Oon ihan varma, että tulee hyvään käyttöön ! 😍❣️
nouw.com/aadavedenoja
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos!! Ja varmasti tulee hyvään käyttöön, baskerit näyttää mun silmään niin kivoilta 😍
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli