NEW HAIR!

kaupallinen yhteistyö: Hiusstudio Piste

Päätin tässä lokakuun alussa, että nyt mun ja valkoisen tukan yhteistaipale on tullut päätökseen. Mulla on ollut valkoinen tukka nyt melkein kaksi vuotta ja siitä on muodostunut vähintäänkin mun tunnusmerkki ja osa mun identiteettiä. Mä oon se, jolla on valkoinen polkkatukka.

Oon viime kerrat käynyt kampaajalla värjäämässä mun tukkaa, mutta kahdella edellisellä kerralla oon poistunut kampaajalta tyytymättömänä. Tuntuu että tämä mun valkoinen tukka on melkein mahdoton toteuttaa hyvin kampaajalla, koska tukkaa pitää tosiaankin valkaista ihan tappiin asti ja mun omassa värissä taitaa vähän yllättäen olla punapigmenttiäkin mukana. Joten päätin että nyt tämä saa riittää. Haluan jotain mikä näyttää hyvältä vähän pidempään, koska suora tyvikasvun linja ei nyt oiken ketään imartele ja haluan vähän muutosta. Vaikka valkoinen tukka mun mielestä sopii mulle tosi hyvin, on se ainakin heti värjättynä todella armoton kasvoille ja kontrastiton.

Vitsit mua jännitti tämä kampaajalle meno ja olin kirjoittanut paperille pitkän listan mun toiveista. Nyt kampaajan jälkeen oon enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Lopputuloksesta tuli mun mielestä paljon parempi kuin mitä toivoin tai mitä mulla oli ajatuksissani!

Mun hiusten lähtötilanne oli se perinteinen, noin neljä senttiä juurikasvua ja muuten valkoinen tukka. Valkoisessa osiossa oli periaatteessa kahta eri sävyä, puolet tukasta oli vähän lämpimämmän vaaleaa ja latvat täysin kylmät. Not so cool. Päätettiin kampaajan kanssa että paras ratkaisu tähän tilanteeseen ja sitä ajatellen, että haluan että tästä lopulta kasvaa oma väri pikkuhiljaa takaisin kokonaan, on raidottaa juurikasvua vaaleaksi ja lisätä jo vaalennetun tukan sekaan oman hiusvärin sävyistä vaaleanruskeaa raitaa rikkomaan vaaleaa hiusmassaa ja elävoittämään kokonaisuutta.

Tähän lopputulokseen on helppo alkaa kasvattamaan omaa väriä ja ns. lisäämään sitä tumman hiuksen osuutta ajan mittaan yleisilmeen pysyen vaaleana ja raikkaana. Vaaleanruskeat osiot valkoisten hiuksien lomassa, tekee lopputuloksesta super luonnollisen, elävän oloisen ja omien hiusten näköisen. Koko valkoinen kun joskus muistuttaa vähän peruukkia haha. Tää näyttää mun silmään ihanan luonnolliselta ja melkein siltä, että se olisi kokonaan ns. oma tukka. Oma tukka, mutta parempi! Ja siihenhän pitäisi värjäyksessä aina pyrkiäkkin.

En tiedä huomaatteko te tässä lopputuloksessa eroa, mutta musta tuntuu ihan uudelle ihmiselle! Mutta jos katsotte tätä kuvaa, niin näätte miten iso ero tää onkaan. Vaikka rakastin mun valkoista tukkaa on mulla nyt paljon coolimpi olo tän tukan kanssa haha. Melkein odotan myös sitä, että oma tyvi pääsee kasvamaan vähän pidemmäksi ja yleisilme on vielä vähän tummempi ja luonnollisempi.

Mä käytin paljon aikaa siihen että löysin Porvoosta mieluisen kampaajan ja päädyin lopulta valitsemaan vastikään avatun Hiusstudio Pisteen ja mun kampaajana toimi ihana Ninni. Voin suositella ihan käsi sydämellä ja hiusteni kautta tätä kampaamoa, jos kaipaat Porvoossa hiuspalveluita! Mä oon ehdottomasti löytänyt nyt mun vakkarimestan ja tuun jatkossa käymään siellä värjäyttämässä samaan tapaan omaa tukkaa satavarmasti. Mikään ei taida olla parempaa kuin löytää se oma vakkarikampaaja, jonka käteen ja ammattitaitoon luottaa täysin. Kampaamon tilat on ihanan modernit ja valoisat ja hiustenpesuhuone löytyy erillisestä rauhallisesta tilasta. Ja huh sain varmaan elämäni parhainta mustaa kahvia heillä!

Mun tukalle tehtiin raidottamisen lisäksi vielä glossing, joka takasi sen että tukasta tuli kauniisti saman sävyinen. Sanomattakin selvää on se, että oon super tyytyväinen että nyt mun tukka on täysin yhtä sävyä, sen sijaan että olisi palkeittain kahta eri lämpöastetta. Vaaleanruskeat raidat sulautuu myös kauniisti sävyiltään muuten kylmään vaaleaan. Glossing hoitoa voi käydä tekemässä myös värjäyskertojen värillä, jolloin tukka kirkastuu ja saa takaisin kiiltoaan. Mulla ainkin tukka muuttuu about parin kolmen kuukauden päästä värjäyksestä vähän tunkkaisen väriseksi ja kiillottomaksi, niin tällä hoidolla pystyy vähän siirtämään värjäyskertaa pidemmälle ja herättämään tukan henkiin.

Nyt ei todellakaan tarvi vetää baker boy hattua joka päivä päähän! Vanha tukka tulee tosin asukuvissa näkymään vielä jonkin aikaa, mutta en malta odottaa että pääsen tätä uutta ilmettä yhdistelemään asukokonaisuuksiin. Mitä mieltä te ootte lopputuloksesta? Jäättekö kaipaamaan mun valkoista tukkaa? 🙈

Tykkää-merkinnät

Kommentit

mathildaemilias
mathildaemilias,
vitsi mikä lopputulos, aivan ihanat!
nouw.com/mathildaemilias
ReettaPelli
ReettaPelli,
Eikö!!! Mä oon ihan in love 😍
nouw.com/reettapelli
Siiri Kiviharju,
Aivan ihanat hiukset. Väri ja malli tosi kaunis! Itse haluaisin värjätä omat luonnon vaaleat hiukseni hohtavan valkoisiksi tai vähän kylmemmän sävyiseksi. Harmi vain, ettei hiukseni taida kestää sitä. Mallin haluan kuitenkin pitää pitkänä. 😊 http://siirikiviharju.blogspot.fi
siirikiviharju.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Valkoinen tukka on tosi kaunis mutta ah niin työläs ylläpitää valkoisena ja kylmänä! Mullakin on oma tukka aika vaalea luonnostaan mutta vaatii kyllä aika kovan värinpoiston että saa valkoiseksi ja ei varmaan pitkässä mallissa olisi mulla hiusten kunto säilynyt näin hyvänä. Mutta raidottamalla saa kyllä nätisti vaaleutta ja kylmää sävyä tukkaan 😉
nouw.com/reettapelli
JokiJohanna,
Oi vitsi kuin makee kuontalo tosta tulikaan! Tunnen ton tuskan sillä itelläni on tummanruskeat hiukset jotka kasvaa hullun lailla ja yritä niissä nyt sit pitää hyvän näköisenä kirkkaan punaista xD Mutta onneks alla oli blondattu väri johon punainen on iskostunut aika hyvin, katotaan kuin kauan tääkin pysyy juurikasvukin pitäis värjätä... :^D
secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! 😘 Haha se on kyllä hävitty taistelu juurikasvun kanssa 😂
nouw.com/reettapelli
Maria/Dejiss,
Ihana tukka ja ah nää kuvat !! LOVE !
dejiss.blogspot.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
😘😘 tää tukka tuntuu kyllä niin omalle!
nouw.com/reettapelli
byviivililian
byviivililian,
Tosi ihanat hiukset tuli, toi väri sopii sulle niin hyvin!😍👌🏽
nouw.com/byviivililian
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos!! Oon samaa mieltä👌🏽 Tää tuntuu yllättäen paljon paremmalle kuin se valkoinen tukka 😉
nouw.com/reettapelli
Piia,
Oo miten ihanat, sulle sopii tosi hyvin tuo(kin) väri 😊
www.lalalilja.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Tää väri on kyllä ehkä luonnollisuudessaan vähän kivempi jopa! 😊
nouw.com/reettapelli
juliakaroliina
juliakaroliina,
Aivan ihanat hiukset!
nouw.com/juliakaroliina
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos! 😊 Mä oon näihin itse myös super tyytyväinen!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli