LOVE OVER BIAS: SPONSORED VIDEO

yhteistyö, LIFE

Sponsored Video: P&G Olympics


En kovin usein blogissa puhu mun perheestä ja heidän tärkeydestään mulle. Tai siitä miten mä oon saanut kotoa lapsena ennakkoluulottomasti tukea mihin oon sitten ryhtynytkään. En tosiaankaan olisi tämä henkilö mikä just nyt olen, jos mulla ei olisi ollut ja olisi nyt mun perhettä mun tukena. Mulle perhe on kaikki kaikessa ja musta tuntuu juuri nyt ulkomailla asuessa että mua revitään kahtiaalle. Mä niin toivoisin että voisin asua lähellä mun perhettä, mutta tiedän että just nyt se ei ole mahdollista ja yritän käydä kotona niin usein kuin vain rahat riittää lentolippuihin!

Mä en pikkutyttönä tosiaankaan ollut se tyttömäisin tyttö, vaan kuljin verkkareissa yläasteelle menoon saakka, harrastin jalkapalloa ja tein isän kanssa metsätöitä (niitä tosin en aina niin mielellänni). Mä varmaan täytin jokaisen poikatytön kriteerin. Kiinnostus muotiin ja vaatteisiin heräsi mulla ihan super myöhään, vasta joskus 8-9 luokalla ja sitten pitikin kompensoida menetettyä aikaa esimerkiksi meikkaamisen kanssa ja meikata oikein kunnolla haha. Mä en koskaan kasvaessani kokenut etten olisi voinut tehdä jotain koska olin tyttö ja olen ikuisesti kiitollinen siitä että mun vanhemmat on nähneet mut juurikin yksilönä. Mä toivoisin että näin olisi meillä jokaisella.

Äidin ottama kuva meistä muista surffin jälkeen Uudessa Seelannissa ❤️

Voin kiittää myös mun vanhempia siitä miten ennakkoluuloton musta on kasvanut ihmisiä ja erilaisuuksia kohtaan. Reissattiin paljon yhdessä mun lapsuudessa, teini-iässä ja vielä mun aikuistuttua ja muutettua pois kotoa. Oon vieläkin tervetullut reissuille mukaan ja mä lähden niille kahta kertaa miettimättä. Uskon, että koska oon jo lapsesta lähtien nähnyt niin paljon erilaisia kulttuureita ja tapoja elää, oon kasvanut ymmärtäväisemmäksi ja uteliaammaksi. Oon aina uskonut siihen, että jokainen meistä voi saavuttaa unelmiansa jos vain uskoo itseensä tarpeeksi riippumatta meidän lähtökodista. Mun mielestä on ollut hienoa seurata miten ihan lähiaikoina monet kiveenhakatut vanhanaikaiset säännöt on murtuneet ja miten ihmiset yhä erilaisimmista lähtökohdista voivat tehdä sitä mitä rakastavat. Kuten esimerkiksi Zahra Lari joka on ensimmäinen taitoluistelija, joka on luistellut kansainvälisissä kisoissa hijab-huivi päässään. Valitettavasti tuomarit eivät osanneet ensimmäisellä kerralla suhtautua huiviin, vaan katsoivat sen ylimääräiseksi varusteeksi, josta vähennettiin pisteitä. Kisojen jälkeen tapaus käytiin lävitse kansainvälisen liiton kanssa ja nyt kukaan ei saa pistevähennyksiä hijabin käytöstä. Zahra on ollut myös mukana suunnittelemassa Niken kanssa pro-hijabia, jonka tavoitteena on auttaa musliminaisia urheilun pariin.

Mua tsemppaa hirveästi tämänkaltaiset uutiset ja ne luo uskoa siihen, että ennakkoluulot murtuu kun ne murretaan. Uskon siihen, että miten enemmän me näemme mediassa niin sanotusta normaalista poikkeavia henkilöitä tekemässä mitä he rakastavat oli kyseessä urheilulaji tai mikä tahansa ammatti, sitä nopeammin meidän ennakkoluulot murtuu. Tärkeää on aktiivisesti haastaa omaa ajattelutapaansa ja huomata ne hetket milloin antaa ennakkoluuloille ja stereotyipoille valtaa mietteissään ja teoissaan. Koskee ne sitten muita tai sua itseäsi.


Tämän vuoksi mun mielestä tämä P&G mainos Olympialaisista on ihana. Mä rakastan mainoksia, jos ne on hyvin tehtyjä ja keskittyvät mielikuvamarkkinointiin tuotteen sijaan. Erityisen herkkis mä oon urheilumainoksille ja pakko myöntää että tätäkin katsoessa tuli melkein kyyneleet tirautettua! Mainoskampanjan slogani #loveoverbias kiteyttää heidän ajatuksen siitä, että mitä jos maailma näkisi meidät niinkuin meidän vanhempamme näkevät.

Jos video ei näy, se johtuu mitä todennäköisimmin siitä, että sinulla on selaimessa ad-blocker päällä!

Likes

Comments

LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Ihana kirjoitus ennakkoluulojen murtamisesta! 😊 nouw.com/ladolcemusica
FashionStatement
FashionStatement,
Kiitos! Ihana kuulla että tykkäsit 😊 nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229