FARAWELL SPIT | NEW ZEALAND


Kuvauksellisesti navakassa tuulessa ei ehkä se paras asuvalinta, mutta en voinut vastustaa kiusausta pukeutua kokovalkoiseen asuun valkoisille hiekkadyyneille. Rennosti laskeutuva silkkitoppi yhdistettynä valkoisiin puvunhousu-shortseihin on just nyt mun lempparikomboja ja uskon että tätä kokonaisuutta tuun pitämään vielä monesti tän kesän aikana (ehkä myös kenkien kanssa). On ihanaa että on välillä vähän vaihtelua niillä ainaisille farkkushortseille ja kuumalla säällä liehuvat shortsit on paljon miellyttävämmät jalassa kuin kireät farkut!
Kesällä muakin nähdään onneksi ihan jossian muussa kuin siinä arkipäiväisessä all-black-everything talvi/syksy uniformussa haha. Vaikka ei mun kesävaatekaappia voi parhaalla tahdollakaan värikkääksi sanoa. Pääosin kun se koostuu valkoisesta, vaalean- ja tumman-sinisestä ja vaaleapunaisesta! Mutta oon huomannut, että vähemmän on enemmän. Yhtenäisiä vaatekappaleita ja värejä on huomattavasti helpompi yhdistellä kuin niitä statement vaatteita. Huvittavaa on, että juuri näistä statement vaatteista mun blogi alkujaan sai nimensä, kun taas nyt niitä ei mun päällä oikein koskaan nähdä :---D Niin sitä tyyli muuttuu vuosien aikana. En halua ees miettiä kuinka kauan oon tätä blogia kirjoittanut!
Golden Bayn aivan kärjessä on laaja hiekkadyyni alue nimeltään Farawell Spit. Käytännössä mini-Sahara valkoisella hiekalla ja meren kanssa. Spitti on käytännöss kuin harpin terä jonka molemmilla puolilla on rantaa. Tavallisille tallaajille tätä spittiä on sallittua talsia noin neljä kilometriä pohjoiseen, mutta en tiedä miten me missattiin ilmeisesti aika näkyvät raja-merkit, koska me talsittiin melkein koko niemennokan kärkeen asti. Olin lähtiessä vähän puolihuolimattomasti vilkaissut opastaulua ja naureskelin varoitukselle juoksuhiekasta. Eihän sellaista oo kuin elokuvissa for real. No todellisuudessa se neljän kilometrin rajapyykki on ihan tarkoituksella asetettu, koska sen jälkeen alueella tosiaankin on juoksuhiekkaa. Isä onnistuneesti talsi yhteen tälläiseen kohtaan ja upposi puolisääreen :----D Tän jälkeen kartoitettiin aika tarkasti sitä reittiä mitä talsittiin takaisin autolle päin! 
Tän reissun jälkeen hiekkaa oli ihan joka paikassa. Navakka tuuli yhdistettynä huokoiseen hiekkaan tarkoittaa sitä että hiekka lentää joka paikkaan ja joka paikassa. Välillä se tuntui piiskaavaan jalkoja melkein verille asti! Seuraavana aamuna kun kaivelin rähmiä silmäkulmista oli siinäkin hiekanjyviä seassa :'--D En halua tietää paljonko hiekkaa oon niellyt tona aikana! 
Oltiin täällä ihan keskpäivällä, mikä tietenkin tarkoittaa sitä että allekirjoittaneelta kärähti olkapäät ja selkä. Jotenkin sitä luulee että on jo niin paahtunut, ettei sitä enää palaisi. Mutta illalla totesin omistavani mitä mahtavimmat reppu-rusketusrajat. Niin junttia. Aurinko tuntuu täällä olevan kyllä todella voimakas, otsooniaukon takia. Aurinkorasvaa on kulunut ihan hyvissä määrin! Ja silti tuntuu että aina jostain kohtaa kärähtää, vaikka aurinkorasvaa olisikin musitanut lisätä päivän mittaan. Paikallisissa kaupoiss näkee jopa 80-suojakertoimella varustettuja puteleita. Täällä otetaan selkeesti tämä asia ihan tosissaan, Suomessa kun mä typerästi mietin että vitsit spf 25 on jo tosi paljon haha. Ei sais tälläsillä asioilla leikkiä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ihania, jotenkin raukeita kuvia. Vaikutat onnelliselta ja oot tosi kaunis kun hymyilet 😊
janitakristina,
Ihania kuvia! <3

http://janitakristina.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/083920240666120236
Reetta Pellikka,
hih kiitos paljon! Onnellinen mä kyllä olen :---) Pitäisi selkeesti hymyillä useammin kuvissa, liian usein päälle jää vain vakava 'cool' naama :--D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Anonyymi
,
Löysin vasta pari päivää sitten sun blogin ja oon ihan rakastunut! Sun tyyli on just sellanen mistä mää tykkään ja mitä ite pukisin päälle. <3
Reetta Pellikka,
eikää ihan huippua kuulla, kiitos!<3 Ihana kuulla että mun tyyli nappaa :--)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli