FARKUT JA TEEPAITA

SLOW FASHION

Totesin kesän aikana, että en näe itseäni ihmisenä joka voi 'pull of' yksinkertaisen ja klassisen valkoinen teepaita ja farkut asukokonaisuuden. Sain siihen postaukseen kommentin, jossa todettiin että mä jos joku oon sellainen joka vois tän lookin toteuuttaa mielenkiintoisilla kengillä ja laseilla. Joten, tässä tää nyt on! Mun 'take on' klassisesta farkut ja teepaita lookista.

Lempparifarkut, jotka ostin kirpparilta viime kesänä ja valkoinen teepaita. Mielenkiintoiseman tästä asusta mun mielestä tekee tämä vyö ja tohvelikengät! Kengät tekee todella paljon asulle. Mä usein kiskon vain addut jalkaan sen enempää ajattelematta, mutta nyt on kyllä pakko todeta että nää kengät nostaa tän asun ihan uudelle levelille. Tästä lähin pitää aina miettiä kahteen kertaan mitkä kengät valitsee. Ja pakko kai se on todeta, että vitsit tykkään tästä asusta tosi paljon! Huomaan välillä juurikin sen, että yritän panostaa liikaa niihin asuihin mitä kuvaan blogiin. Tämä toimii loistavana muistutuksena siitä, että vähemmän on enemmän ja välillä yliyrittäminen on juurkin sitä. Yliyrittämistä.

Oon todennut muutamaan kertaan jo tän saman, mutta sanon nyt ainakin vielä tän kerran. Ihailen tyylitaitureita ja rohkeita pukeutujia, mutta palaan aina itse siihen että rakastan mun omaa minimalistista tyyliä. Haluan muuttaa omaa ajatustapaani siihen suuntaan vielä enemmän, että panostaisin ajattomiin kalssikoihin kuten hyvin istuviin farkkuihin tai bleisereihin, sen sijaan että lähtisin kokeilemaan jokaista juttua trendiä ja väriä. Toivottavasti joku muistuttaisi mua tästä aina silloin kun saan ison impulssin ostaa jotain mulle ei tyypillistä :---D

Tää asu on ehdottomasti mitä parhain loppukesään ja alkusyksyyn. Tällä hetkellä rakastan sitä, että voin pukea päälle farkut ja sitten kesäisen yläosan tai kesämekon ja nilkkurit takin kanssa. Tiedän että monet käyttää farkkuja läpi kesän, mutta mä yritän kesän ajan aina vältellä farkkuja, koska käytän niitä muuten koko ajan loppuosan vuodesta. Joten kesä on omistettu mekoille ja culottes-housuille farkkujen sijaan ja sen vuoksi oon innoissani nyt kun oon antanut itselleni luvan taas alkaa käyttämään farkkuja :--D Toinen yhdistelmä mistä oon tosi fiiliksissä on kesävaatteiden yhdistäminen nilkkureihin ja nahkatakkiin.
Likes

Comments

Jeannay
Jeannay,
Oi miten tyylikäs ja ihanan simppeli asu!<3jeannays.blogspot.fi
FashionStatement
FashionStatement,
Kiitos! Simppelit asut on yleensä niitä parhaimpia :--)nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229