FILMIKUVIA

SECOND HAND LOOKS, TRAVEL, SLOW FASHION


Tämä viikko on tosiaan vietetty Suomessa, sekä kotona ja mökillä, ja oon yrittänyt pysyä poissa tietokoneelta ja vain hengittää maalaisilmaa. Tuttuun tapaan saunassa ollaan käyty joka ilta, pitää saunoa varastoon kun kerran oon kotona. Norjassa ikävöin saunaa ihan kamalasti. On ihanaa olla Suomessa ja huomata kuinka sitä ajautuu vanhoihin uomiin ja tuntee olonsa kodiksi tutuissa kulmissa ja ympyröissä. On ihanaa huomata ettei maalla ole mikään oikein muuttunut. 
Oon koko kesän kaivannut maalle. Tuntuu etten oikein missään muualla saa hengitettyä niin syvään kuin täällä. Missään muualla ei muu maailma katoa yhtä hyvin, eikä missään muualla ole näin rauhallista ja hiljaista. Mitään ei tarvitse tehdä, eikä tarvitse olla kukaan muu kuin minä. 
Vaikka sitä Norjassa tuli vietettyä paljon aikaa luonnonhelmassa tänä kesänä, tuntuu ettei vuorien ja vuonojen vaihtelussa ehdi rauhoittua. Ehkä luonto on siellä liian spektaakkelimaista ja henkeäsalpaavaa, jotta siihen voisi kunnolla pysähtyä. Suomessa lakeuksilla ja humisevissa metsissä aika tuntuu pysähtyvän ja paksuuntuvan. Rakastan seisoa hiljaa silmät kiinni keskellä sitä ei mitään ja vain kuunnella ja hengittää.

Likes

Comments

Emma
Emma,
mä oon niin samaa mieltä, missään ei saa rentouduttua ja hengähdettyä kuin Suomessa keskellä ei mitään - vaikka mäkin oon 100% kaupunkilaistyttö, kerran kesässä on pakko ottaa pari päivää keskellä metsää 😃

tässä muuten postaus, josta pistin sulle spostia pari päivää sitten, jos vaikka haluut käydä lukasemassa 😊
https://emma-koo.blogspot.fi/2017/07/mua-inspiroivat-ihmiset.html
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
ahh siinä on kyllä oma lumonsa! :----)

Kiitos! Käyn ehdotomasti lukemassa!!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229