FIRST OF NEW ZEALAND
Terkut Uudesta-Seelannista, maapallon toiselta puolen. Tän kauemmas Suomesta ei oikein voisi päästäkkään. Hullunkuriselta tuntuu täysin päinvastainen vuorokausi rytmi, tätä kirjoittaessa kello on täällä kahdeksan illalla, kun taas Suomessa kello on yhdeksän aamulla. Tää vaikuttaa erityisesti tietenkin IG julkaisuihin, koska jos päivällä täältä jotain julkaisen, ei kukaan teistä nää sitä, koska kaikki nukkuu :-----D Kannattaa seurata mua Instagramissa (@reettachristina), koska pyrin kuvien lisäksi sinne lisäilemään juttuja myös IG stories:iin! En tiedä kiinnostaako teitä mun jutut niin paljon, että haluatte myös Snapissa mua seurailla. Sinne todennäköisesti tulen enemmän arkipäiväisiä juttuja julkaisemaan, koska sitä on helppo päivitellä päivän mittaan ja en jotenkaan oo ottanut IGn versiota samalla tavalla omakseni. Siellä voi mut lisätä nimimerkillä retsq.
Täällä sitä tosiaan ollaan. Vieläkin tuntuu erittäin epätodelliselle, että todellakin olen täällä. Asiaa ei tietenkään oikein auta se, että oon ihan päivistä sekaisin. Vieläkin. Ihme kyllä jetlagista tuntuu selvinneen aika helpolla, mikä johtuu varmaan osittain mun nukkumis suunnitelmasta lennoille. Lähdettiin Helsingistä puolen yön aikaan ensin Hong Kongiin ja valvoin tällä lennolla niin pitkään kuin jaksoin. Hong Kongista taas lennettiin Uuteen-Seeltantiin siten, että laskeuduttuessa täällä oli aamupäivä, joten pyrin nukkumaan tällä lennolla niin paljon kuin mahdollista, jotta pääsisi heti kiinni Uuden-Seelannin rytmistä. Ja hyvin siinä onnistuttkiinkin, mentiin täällä ekana päivänä nukkumaan vasta keskiyön paikkeilla ja seuraavana aamuna herättiin ysin pintaan. Winning! Pakko myöntää että vähän tässä on kyllä väsyttänyt, vaikka onkin ollut ihan tässä uudessa vuorokausirytmissä kiinni. Kai se kuitenkin ottaa aika koville lentää 11 aikavyöhykettä. 
Lennot meni yllättävän hyvin ja nopeasti, olisin helposti voinut reissata vielä vähän lisää :---D Oon erittäin onnellinen kun saan lentojen entertainment järjestelmän nenän eteen ja voin rauhassa katsoa leffaa leffan perään haha. Binge-watching on ehkä harrastus missä oon paras. 
Nämä kuvat on itseasiassa ekalta illalta täällä Christchurchissä. Koska lepääminen on heikoille, päätettiin lähteä rannalle (vaikka vähän saattoi väsyttää matkustaminen). Itä rannikolla ollessa, ei aurinko tietenkään laske meren taakse, vaan mantereen puolelle, mutta luulenpa melkein että kuvissa tämä on paljon kauniimpi vaihtoehto! Katsokaa nyt näitä kuvia, tätä väriskaalaa!! Itse en nyt ehkä ole hehkeimmilläni sen reissupäivän jälkeen :--P
En tiedä mitä kertoisin täältä, oma pää tuntuu vielä olevan ihan pihalla yrittäessä sisältää tätä kaikkea, tätä uutta kokonaisuutta, uusia maisemia, kokemuksia ja _kaikkea_. Tuntuu että aistit on melkein overload tilassa. Täällähän kaiken lisäksi on roihunneet isot maastopalot ihan kaupingin laitamilla, mikä on tuonut oman lisänsä tähän kaikkeen.  Ekat päivät ollaan otettu aika relaxed meiningillä, koska tosiaan täällä tullaan olemaan se melkein 3kk, ei tunnu ihan kovin kiireelliselle lähteä heti suorittamaan asioita. Viikonlopuksi on onneksi jo aika mielenkiintoisia suunnitelmia! Niistä varmasti kuvamateriaalia sitten myöhemmin. 
Kaiken kaikkiaan pitää kyl sanoa, että oon jo ihan ihastunut Uuteen-Seelantiin! Tää on todellakin oma maailmansa niin luonnon, kuin myös rakennusten ja arkkitehtuurin suhteen, ihmiset täällä on super ystävällisiä, mutta tää aksentti on jotakuinkin aika mielenkiintoinen! Onneksi siihen varmasti tottuu nopeaa ja voi olla että se myös saattaa tarttua helposti :-----D Samaan aikaan musta tuntuu että mulla olisi vaikka mitä kerrottavaa täältä, mutta jotenkin ajatukset ei millään muodostu sanoiksi. Voi olla että menee hetki ennen kuin saan kasattua mun ajatukset sanoiksi asti, mutta uskon että sen jälkeen sitä tarinaa riittää kerrottavaksi. Huh, tää matka on vasta alussa! Ja mä oon ihan tavattoman onnellinen ja innoissani. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

annieveliina,
Mäkin tarvin näitä uikkareita, joita sulla on näkyny kuvissa :'D Ehkä tullu selväksi jo instakommenttien perusteella :----D Upean näköistä siellä, snäppimatskuja kans innolla oottaen!
www.blogger.com/profile/133884413178175530
Aino,
Kiia Innanmaa,
Täytyy kompata Mariannea :p Upeita kuvia ja upea kroppa 😉 !!

https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/149673170722848156
Emma,
Oi juma siis Uusi-Seelanti ois kyllä unelma! Ota nyt hei ilo irti joka hetkestä munkin puolesta :--D
www.blogger.com/profile/051781119263995529
Reetta Pellikka,
Eikä koita kestää :----DD Näitä varmaan tulee vielä vähän lisää!

Haha hyvä niin! Ei tarvi rajoittua vaan sit etupuolikuviin!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
Kiitos♥♥ Täällä on kyl super ihanaa! Ja tälläset uikkarit on kyl tän hetken lemppari!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
Onneksi uikkarit on varmasti vielä tänäkin kesänä trendikkäitä, joten eiköhän niitä pitäisi löytyä! Asos on kyllä paikka josta löytyy varmasti hyviä uikkeita :---P Ei vitsit harmittaa snäpin kanssa, kuvasin viime viikonlopun sinne paljon kaikkea, ja vihdoin kun pääsin wifin äärelle, niin kaikki oli kadonneet :----------| Ne ei ilmeisesti siellä säily kovin kauaa..
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
Kiitti! Täällä on kyllä upeaa maisemaa toinen toisensa jälkeen :---)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka,
Reetta Pellikka,
Lupaan ottaa!! Tää on kyllä vaikuttanut ihan unelmalle tän muutaman päivän täällä olon jälkeen, ihan uskomaton paikka!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli