GANNI VILLAPAITA NRO. 2

Gannista on muodostunut yksi mun lemppari 'luxus'-merkeistä ja en varmasti oo ainut joka on kuolannut jos minkäkin tuotteen perään heiltä. Koska en taaskaan olisi raaskinut sijoittaa omaisuutta heidän villapaitaan, päätin neuloa vastaavan itse! Tänä keväänä on näkynyt raidallisia villapaitoja tässä värissä ja mun oma on melkein identtinen värejään myöten. En oo ihan varma kuinka ookoo on tehdä itselleen täysin vastaava kopio jonkun suunnittelemasta ja myymästä tuotteesta mutta ei se nyt varmaan hirveän väärinkään ole?

Käytin tähän villapaitaan mun omaa blogistakin löytyvää perusneuleen ohjetta (vartalossa kuitenkin 120 silmukkaa ja kavennukset siihen suhteutettuna) ja jokaiseen raitaan menee suunnilleen yksi kerä lankaa. Vartalon raidat on 12,5cm (lukuunottamatta alimmaista sinistä joka koostuu vain resorista ja on 10cm ja ylintä vaaleanpunaista joka on ehkä vähän vajaa mitaltaan) ja hihojen raidat on 12cm (lukuunottamatta ylintä v.punaista raitaa joka koostuu vain kavennuksista). Hihaa neulotaan kainaloon asti punaisella langalla. Langat joita tähän käytin on mun lempparit Adlibriskseltä, eli felting wool! Adlibriksen kaikki langat onkin nyt vielä tän viikon (eli maaliskuun loppuun asti) -20% alennuksessa!


Mitäs tykkäätte? Villapaidan lisäksi mä fiilistelen näitä vähän tavallisesta poikkeavia kuvia!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Ihana!! Vitsit miten makee neule 😊
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitti! Tästä tuli heittämällä mun lemppari :-----))
nouw.com/reettapelli
Teresa,
Voi kuinka ihana! Tän tyylisiä oon itsekkin katsellut. Jos taidot riittäis niin lähtis kokeiluun! Kivan erilaisia kuvia, siisti tunnelma niissä! 😊
stailiby.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Mäkin tykkään näistä kuvista just näiden erilaisuuden vuoksi! Halusin kerrankin vähän tavallisesta poikkeavaa blogiin ;--)) Ja loppujen lopuksi voin sanoa, että villapaidan neulominen on yllättävän helppoa, eikä siinä mitään ainakaan häviä jos lähtee testaamaan :---))
nouw.com/reettapelli
NennaKalsi
NennaKalsi,
Asu ja kuvien ympäristö on ihan super kiva!! 💥
nouw.com/nennakalsi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jes kiitos superisti!! 😘🙈
nouw.com/reettapelli
Sonvas,
Vautsi miten ihana! Ja niin makeet nää kuvat kyllä
nouw.com/sonvas
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos!!! 😘😘 Kerrankin jotain vähän erilaista kuvien kanssa 🙈🙈
nouw.com/reettapelli
tessb
tessb,
ReettaPelli
ReettaPelli,
thanks girl! xx
nouw.com/reettapelli
Seme
,
Moi! mitä värejä oot käyttäny tossa paidassa?:) erityisesti, mikä on ton punasen sävy?
ReettaPelli
ReettaPelli,
Ne oli Red, white, light pink, denim blue ja light grey melange ☺️
nouw.com/reettapelli
Seme
,
Kiitti, toi on kyllä magee😍 Vielä semmonen kyssäri että neulotaanko toi vartalon punanen raita kainaloihin asti eli siihen missä siirretään mahan ja selän silmukat erikseen, vai jatketaanko sitä sen jälkeen vielä kuinka pitkästi?
ReettaPelli
ReettaPelli,
Nyt kysyit pahan ja oon tietenkin eri paikassa villapaidan kanssa 🤔 kuvan perusteella ja mun oma muistikuvien, se etu ja takakappaleen erotus tapahtuu sen punaisen raidan keskellä. Neuloin vartalo osaa saman pituuden verran kuin siinä alkuperäisessä ohjeessa oli mainittu ja mun muistaakseni jokainen raita oli 12,5cm pitkä!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli