GANNI VILLAPAITA NRO. 2

DIY, SLOW FASHION

Gannista on muodostunut yksi mun lemppari 'luxus'-merkeistä ja en varmasti oo ainut joka on kuolannut jos minkäkin tuotteen perään heiltä. Koska en taaskaan olisi raaskinut sijoittaa omaisuutta heidän villapaitaan, päätin neuloa vastaavan itse! Tänä keväänä on näkynyt raidallisia villapaitoja tässä värissä ja mun oma on melkein identtinen värejään myöten. En oo ihan varma kuinka ookoo on tehdä itselleen täysin vastaava kopio jonkun suunnittelemasta ja myymästä tuotteesta mutta ei se nyt varmaan hirveän väärinkään ole?

Käytin tähän villapaitaan mun omaa blogistakin löytyvää perusneuleen ohjetta (vartalossa kuitenkin 120 silmukkaa ja kavennukset siihen suhteutettuna) ja jokaiseen raitaan menee suunnilleen yksi kerä lankaa. Vartalon raidat on 12,5cm (lukuunottamatta alimmaista sinistä joka koostuu vain resorista ja on 10cm ja ylintä vaaleanpunaista joka on ehkä vähän vajaa mitaltaan) ja hihojen raidat on 12cm (lukuunottamatta ylintä v.punaista raitaa joka koostuu vain kavennuksista). Hihaa neulotaan kainaloon asti punaisella langalla. Langat joita tähän käytin on mun lempparit Adlibriskseltä, eli felting wool! Adlibriksen kaikki langat onkin nyt vielä tän viikon (eli maaliskuun loppuun asti) -20% alennuksessa!


Mitäs tykkäätte? Villapaidan lisäksi mä fiilistelen näitä vähän tavallisesta poikkeavia kuvia!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Seme
Seme,
Moi! mitä värejä oot käyttäny tossa paidassa?:) erityisesti, mikä on ton punasen sävy?
FashionStatement
FashionStatement,
Ne oli Red, white, light pink, denim blue ja light grey melange ☺️nouw.com/fashionstatement
Seme
Seme,
Kiitti, toi on kyllä magee😍 Vielä semmonen kyssäri että neulotaanko toi vartalon punanen raita kainaloihin asti eli siihen missä siirretään mahan ja selän silmukat erikseen, vai jatketaanko sitä sen jälkeen vielä kuinka pitkästi?
FashionStatement
FashionStatement,
Nyt kysyit pahan ja oon tietenkin eri paikassa villapaidan kanssa 🤔 kuvan perusteella ja mun oma muistikuvien, se etu ja takakappaleen erotus tapahtuu sen punaisen raidan keskellä. Neuloin vartalo osaa saman pituuden verran kuin siinä alkuperäisessä ohjeessa oli mainittu ja mun muistaakseni jokainen raita oli 12,5cm pitkä! nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229