GENEVA | ILLALLINEN VIINITILALLA AURNGONLASKUN AIKAAN

*pr matkan tarjosi Genevan Turismi

Varautukaa siihen, että tässä postauksessa on paaljon kuvia :---D Tää ilta Genevessä oli varmasti yksi ikimuistoisimpia iltoja mun elämässä. Ajettiin iltapäivästä Genevestä ulos maaseudulle keskelle viinipeltoja ja siellä keskellä ei mitään oli suloisin pikku kivimökkerö jonka oon koskaan nähnyt. Mökki oli melkein kokoaan viiniköynnösten peitossa ja meille oli katettu terassille viiniköynnösten alle pöytä. Saatettiin ehkä vähän innostua kaikista niistä kuvausmahdollisuuksista joita täällä oli hence tän postauksen kuvamäärä on lähtenyt vähän käsistä....

Päivällä ennen tänne matkustamista oltiin pidetty nimenomaan valokuvaamiseen liittyvä workshop ja testailtiin kaikki innoissamme uusia kikkoja ja näkökulmia valokuvaamiseen. On jotenkin niin virkistävää olla seurassa jossa kaikki on yhtä kiinnostuneita kuvaamisesta kuin itse!! Usein tuntuu, että varsinkin reissussa mä oon se joka juoksee aina muiden perässä kun oon taas pysähtynyt ottamaan kuvaa jostain asiasta :----D Oli tietenkin myös ihanaa, että melkein ei tarvinnut edes kysyä, että hei voitko ottaa musta tässä kuvan kun oltiin niin innoissamme muita kuvaamassa <3


Kun oltiin saatu kuvailtua sydämemme kyllyydestä siirryttiin syömään. Ja oh my mitä ruokaa me saatiin! Paikalla oli paikallinen catering firma Cafe Caravane ja heidän ruokansa on yhtä kaunista kuin myös maukasta. Saatiin taivaallinen alkupala-lankku, piirakoita pääruoaksi ja jälkkäriksi vielä ehkä parasta galettea mitä oon ikinä syönyt. Ja jopa mulle löytyi vegaanisia vaihtoehtoja!<3 Kaiken kaikkiaan kaikki oli niin täydellistä tänä iltana; seura, lokaatio, sää, ruoka, tunnelma ja auringonlasku. En varmasti koskaan unohda sitä kun istuttiin tässä köynnösten alla auringonlaskiessa ja siemailtiin Sveitsiläistä viiniä. Joka tietenkin oli tältä viinitilalta missä istuttiin.


Siis katsokaa tätä mökkiä!

Kiitos kaikesta kuuluu tietenkin Veeralle ja Saralle <3 Oli niin ihanaa tutustua heihin ja koko meidän porukkaan tällä reissulla!

Mä voin luvata, että oon just se tyyppi joka on aina messissä kaikissa kuvausideoissa! Pohdittiin Saran kanssa, että hei ois aika makeeta jos tässä auringonlaskussa kantais toista reppuselässä ja mä olin heti hakemassa jotakuta reppariin :---D Sain kunnon jalkatreenin tästä setistä, koska ravasin viinipeltoa edestakaisin sen täydellisen luonnollisen kuvan toivossa. Mun lemppareita kuvista on juurikin ne jotka näyttää siltä että ne on vain oikean elämän ikuistuksia, sen sijaan että niissä olisi poseeraus kameralle.

the ruoka!!

mitä tapahtuu ruokakuvien taustalla.... XD

Istuttiin tuolla pimenevässä illassa kynttilänvalossa kunnes jokapuolella oli ihan pilkkopimeää. Viimein vähän vastahakoisesti päätettiin, että nyt täytynee palata takaisin Geneveen ja hotellille. Tää paikka oli tosiaan vähän syrjässä ja meillä oli vähän ongelmia alunperin löytää tänne taksilla ja jännättiin että löytääkö taksi tänne meitä hakemaan. Meidän yllätykseksi taksi saapui hyvin perille, mutta matka takaisin Geneveen olikin vielä yllättävämpi. Geneve sijaitsee ihan Ranskan vieressä ja yhtäkkiä nähdäänkin kylteissä, että "tervetuloa Ranskaan". Mä olin meidän porukasta ainoita joilla toimi netti puhelimessa (koska Sveitsi ei kuulu EU:seen, minkä vuoksi nettiä ei voi samaan tapaan käyttää kuin muualla Euroopassa) ja pystyin tarkistamaan että joo ok, tätä kautta pääsee myös takaisin Geneveen. Oli pieni what the hell-momentti ennen tätä :---D Varsinkin kun tää oli täysin eri reitti mitä saavuttiin viinitilalle.

Mutta meidän seikkailu ei päättynyt vielä tähän, koska taksikuski jostain syystä pyysi meitä koko ajan navigoimaan reittiä takaisin, eikä laittanut omaa taksin navigaattoria päälle. Epäillään että hänellä oli selkeästi tarkoitus huijata meitä maksamaan enemmän, koska kesken kaiken motarilla hän toteaa että hei tiedänkin hyvän reitin ja teki puhtaan U-käännöksen. Tässä vaiheessa alkoi olla vähän jo huumori lopussa, kun tajuttiin että tää taksikuski ei taida olla ihan rehellisimmästä päästä. U-käännöksen jälkeen kun tajuttiin, että tää ei tosiaankaan ole mikään oikotie takaisin Geneveen, kuski esitti taas ihan avutonta ja pyysi meitä ohjaamaan häntä mistä liittymästä hän voi kääntyä takaisin. Tässä vaiheessa olin todella onnellinen että pystyin kartasta katsomaan että mitä reittiä päästään takaisin kaupunkiin.

Taksikuski ihan pokkana väitti meille ettei hän ole mitään virhettä tehnyt ja vasta tän episodin jälkeen jossa ajetaan kolme kertaa edes takaisin motarilla hän "suostui" ajamaan meidät Geneveen. Kaiken aikaa hän varmasti tiesi tasan tarkkaan mitä reittiä Geneveen pääsee takaisin, koska hän myös oli itse sieltä kotoisin. Onneksi oltiin vähän isommalla porukalla ja hereillä matkan aikana, koska muuten oltaisiin varmaan päädytty Lyoniin asti ennen kuin taksikuski olisi "tajunnut" ajavansa väärään suuntaan.


Päästiin onneksi lopulta perille turvallisesti ja ainakin tää ilta on nyt tosiaan ikimuistoinen :---D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Veera Bianca,
Toi taksimatka takaisin naurattaa kyllä edelleen, hahhaa - yksin olis ollut ihan kaameeta, mutta tässä porukassa kaiken viinin jälkeen ihan hilpeetä! 😃 Tä oli kyllä yksi upeimpia iltoja ja nä sun kuvat taltioi tunnelman niin upeasti <3
www.veerabianca.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha no sepä!! :----DD kiitos<3 ja tää oli! tän kyllä tulee muistamaan aina!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli