GINGHAM MEKKO

SLOW FASHION

Mun mekko-mania jatkuu edelleen. Päätin joskus keväällä etten sitten varmasti lähde mukaan tähän gingham-kuosi trendiin, mutta tässä sitä nyt ollaan ruudullisessa mekossa ja omistanhan mä tietenkin myös ruudulliset culottes-housutkin. Puollustuksekseni voi kyllä sanoa, että housuja ainakin käytän hyvin aktiivisesti ja uskon, että nämä molemmat vaatekappaleet tulee olemaan klassikkoja mun vaatekaapissa, sen sijaan että ne jäisivät vain tämän kauden hitti-vaatteiksi. Helpon klassikon tästä hameesta tekee myös se, että ruudut tässä kuosissa on suhteellisen pieniä ja musta-valkoisia. Tämän vuoksi tämä ei ole liian tredi-vetoinen vaatekappale ja en usko että tähän kyllästyy sen enempää kuin klassisiin raitoihinkaan. 
Jos tykästyn johonkin trendiin, pyrin aina ostamaan siitä klassisen version, joka tulee toimimaan pidempään kuin vain yhden kauden.
Tämän mekon virallinen malli englanniksi taitaa olla smock-dress ja rakastan tän rentoa ja suoraa mallia. Tämä ei ehkä ole se kaikista imartelevin malli, mutta en voinut vastustaa näitä helman röyhelöitä. Yhdistin tähän mekkoon mulle tyypillisesti tietenkin tennarit, mutta ensi kerralla vedän jalkaan ehdottomasti pikkukengät! 
Viime viikko ja tämä viikko tulee kulumaan Norja-roadtrippien muodossa. Sain vihdoinkin viime viikolla vanhempani ja siskoni kylään Osloon ja liityin heidän seuraan roadtripille länsi Norjaan. Perjantaina lähdettiin poikaystävän kanssa omalle roadtripille pohjoiseen ja silllä reissulla ollaan edelleen. Näistä reissuista kuvia ja tarinoita vähän myöhemmin siis! Pyrin postaamaan ihan tavalliseen tahtiin myös reissun päältä, Norjassa on onneksi super-kattava mobiiliverkko :---D
Ihanaa sunnuntai-iltaa ja ensi viikkoa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sara V
Sara V,
Tää mekko on aivan ihana! Pyrin välttelemään trendikuoseja ja itsekin vannoin etten mitään gingham kuosissa hanki, enkä alkuun siitä edes pitänyt. Nyt olen aivan ihastunut kuosiin, mutta pyrin yhä pitäytymään päätöksessäni. Yhden mekon oon mäkin hankkinut, mutta en oikeastaan sen kuosin vaan mallin takia. Tää on kyllä nimenomaan niin klassinen mekko, että varmasti tulee toimimaan pitkään!

Sara V
www.blogger.com/profile/113405557052945585
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Eikö! Haha mun välttely ei kovin kauaa kestänyt :--D Kun mun eka päätös ei pitänyt, oon nyt päättänyt, että näistä tulee mun vaatekaapin kulmakiviä pitkäksi aikaa! Tää ehkä oikeuttaa niiden ostamisen :---p Ja jos kerran oon aina tykännyt raidoista, niin eihän ruudut nyt niin eri juttu edes ole!www.blogger.com/profile/128716114949887362
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229