GIRL POWER

SLOW FASHION

Vaihteeksi jälleen vaaleanpunainen puffer-takki! Varoitinkin jo vähän, että näitä saattaa tulla nyt muutama, nimittäin asuja juuri tän takin kanssa. Kaavailin että mitä sitä peittelemään, että tää takki on tosiaan vienyt mun sydämen ja siksi halusinkin näin nopeaan tahtiin esitellä se kolmella eri tavalla. Sanoin viime postauksessa jo, että tuntuu että tän takin kanssa on loputtomiin stailaus vaihtoehtoja ja oon edelleen samaa mieltä. Tämä taipuu niin talvisempaan poolovillapaita kokonaisuuteen kuin myös keväisempään ja keveään kokonaisuuteen. Vaikka totesin harmaan ja farkun sinisen näyttävän tämän kanssa erittäin hyville, yhtä hyvälle näyttää myös valkoinen ja musta. Valkoisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on jotenkin samaan aikaan kauniin hento, mutta myös girl-power haha. 
Väitän että jos vaaleanpunaiselle antaa pikkusormen, se vie koko vaatekaapin. No ehkei sentään. En oikein näe itseäni missään muussa kuin vaaleanpunaisissa takeissa. Korkeintaan villapaidassa tai uikkareissa. Tai ehkä puvunhousuissa tai kokonaisessa puku-setissä housuineen ja bleisereineen. Mitä mä sanoin, vie koko vaatekaapin, joten kannattaa olla varovainen!
Tää setti tän puffertakin kanssa on ehkä eniten mun näköinen, on se vaan niin että puvunhousut, nahkanilkkurit ja poolovillapaita taitavat olla muodostunut mun tavaramerkiksi. Eikä siinä ole oikeastaan mitään pahaa. Musta on ihanaa ja helpottavaa samaan aikaan, että oon löytänyt mun tyylini ja oman juttuni pukeutumisen suhteen ja että mä viihdyn siinä paremmin kuin hyvin. Tällöin vaatevalinnat ja vaatekaappi yksinkertaistuvat. Kaupasta on paljon helpompi ostaa niitä omannäköisiä vaatteita ja hutiostoksia tulee tehtyä paljon vähemmän. Pakko tosin samaan hengenvetoon todeta, että mun kesätyyli on ehkä vähän eri tyylinen kuin mitä mun talvi minä. Se saattaa tosin olla normaalia. 
Hetkeen ei allekirjoittanut tule kyllä näin talvisissa kamppeissa (toivottavasti) talsimaan. Ja te pääsette katselemaan mun kesätyyliä vähän lähempää. Hassua siirtyä täysin ilman kevättä kesävaatteisiin!
Ihanaa keskiviikko iltaa teille kaikille ja tsempit uuteen viikkoon

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229

lue myös nämä