GLITTERSUKAT

Ehkä tämä glittersukka-asukokonaisuus olisi sopinut paremmin joulun alla julkaistavaksi, mutta menkööt näin tammikuun alussakin! Onhan tää kitten-heel korkkareineen ja punaisine huulieen aika juhlavakin kokonaisuus, mutta miksei sitä voisi tammikuussakin pukeutua juhlavasti. Oon pitänyt tätä omakutomaani villapaitaa melkein joka toinen päivä, mutta blogin puolelle se ei ole ikuistunut vielä asukokonaisuudessa tätä komboa ennen. Tykkään super paljon paksun neuleen ja liehuvan hameen yhdistelmästä, siinä on jotain kepeää ja huoletonta. Ihan kuin olisi vetänyt kotiin päästyään juhlista villapaidan lämmittämään päälle, mutta jättänyt vielä koko muun asukokonaisuuden päälle.

Oon etsinyt mustaa vekkihametta pitkän ikuisuuden jo kaapissa olevan vaaleanpunaisen rinnalle ja bongasin tän mistäpä muualtakaan kuin mun luottokirpparilta Porvoosta! Hintaa tälle hameelle jäi huvittava 1€ ja mä olen nyt onnellinen midihameen omistaja.

Mä haluan tänä vuonna kokeilla haastaa omaa tyyliäni vähän pidemmälle, pukeutua mielenkiintoisemmin ja kokeilla uusia juttuja. Siksi glittersukat korkkareissa. Mut tuntien nämä uudet jutut saattavat olla aika minimalistisia, kuten muutamien värien käyttöön ottaminen (lähinnä punainen) ja uusein kuosien käyttöä (pilkut ja ruudut), että tuskin tässä mitenkään kreisisti hulluttelemaan aleta, mutta kokeillaan jotain uutta. Mun vaatekaappi on kuitenkin niin laaja ja suhteellisen monipuolinen, että sitä vaan eritavalla yhdistelemällä saa jo hyvinkin uutta ilmettä aikaan!

Mä oon sitä mieltä, että tällä asulla on hyvä aloittaa vuosi 2018, jotain tuttua ja jotain uutta. Mitä mieltä ootte glittersukista?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

onarainyday
onarainyday,
Aivan kerrassaan ihanat sukat ja koko asu! Olen itsekin vähän miettinyt glittersukkien ostamista, kun viime vuonna aloin aivan yllättäen lämmetä glitterille ja nyt sitten sukien lisäksi houkuttaisi eräs glitterinen haalarikin. Hehe!
nouw.com/onarainyday
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Mullakin tää glitterihastus tuli ihan yllättäen ja aloitin nyt näistä sukista, jotka ei onneksi ole kovin iso investointi :---D Mut huh glitterhaalari kuullostaa supermakeelle!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli