GRANNY CHIC | VILLATAKKI JA MAIHARIT

Löysin tän uskomattoman kauniin itsetehdyn villatakin kirpputorilta 50 sentillä!! Parasta kuitenkin tais olla se, että lapussa luki "villatakki pienelle mummolle" <3 Koska oon mummo vähintään sielultani, niin päätin että tää on täydellinen neule mun käyttöön! Oon tykästynyt siihen stailaukseen, että villatakkia pidetään ns paitana joko farkkujen kanssa tai kuten oon tässä asussa tehnyt, hameen parina. Siinä on jotenkin jotain hyvin mielenkiintoista ja minimalistista, verrattuna perinteiseen villapaitaan, varsinkin jos sieltä alta pilkottaa vähän rintaliivien pitsiä! Tää hame on myös vanha kirpparilöytö ja mun suosikkihame! Se toimii ihan kaiken kanssa, mutta parhaimmillaan ehkä juurikin villatakin ja maihareiden parina.

Osloon iski nyt alkuviikosta intiaanikesä, mutta jotenkin ajatuksen tasolla oon jo siirtynyt vähän syksyisempään pukeutumiseen. Tää johtuu kyllä varmaan siitä, että aamuisin seiskalta kun poljen töihin (alamäkeen) on jo aika viileän tuntuista :--D Totuus lämpimästä säästä paljastuu viimeistään iltapäivästä kun lähden töistä kotiin polkemaan ylämäkeä kotiin.. Tää loppukesän ja alkusyksyn taite on pukeutumisen kannalta sitä parasta aikaa. Rakastan asukokonaisuuksia, joissa on jokin kesäinen elementti yhdistettynä vähän syksyisimpiin juttuihin. Maiharit ja ohut villatakki on ehdottomasti syksyisiä vaatteita mun silmissä, varsinkin kun en ehtinyt kumpaakaan käyttää kesällä haha.


Tuntuu että muutto uuteen kotiin ja uusiin kotinurkkiin on jotenkin heittänyt mut pois normaaleista rutiineista. Uudet kotinurkat on vielä vähän tutkittavana ja en esimerkiksi oo löytänyt mitään hyviä asukuvauspaikkoja kotikulmilta! Entisen asunnon luona mulla oli vakkari kuvauspaikat ja tiesin että niissä onnistuu kuvat aina, mutta täällä oon ihan ymmälläni mihin mun kannattaisi mennä kuvaamaan. Asutaan myös vähän uudemmalla alueella, mikä johtaa siihen ettei lähinurkilla oo mitään kovin kivoja kuvauksellisia vanhoja taloja. Tiedätte sen tyylisiä joita on aina blogikuvissa :--D Mutta enköhän mä jotain tässä keksi ja eiköhän kuvauspaikkojakin ala löytyä kun uudet kotinurkat on tuttuja. Vitsailin tästä mun poikaystävälle, että meidän olisi pitänyt valita meidän uusi kämppä sen perusteella että se olisi hyvillä blogikuvaus mestoilla tai muuten voi käydä niin että mun bloggaus kuivuu kokoon..

Tykkää-merkinnät

Kommentit

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
ReettaPelli
ReettaPelli,
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Ihana tuo neuletakki, tosi hyvä löytö! <3
nouw.com/juliaheikkinen
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos!! ❤️ Välillä sitä tekee kyllä niin huippu löytöjä🙈
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli