HEINÄKUUN ASUT

Jostain syystä luulin, että heinäkuussa en ehtinyt julkaista kuin muutaman hassun asun, mutta näköjään niitä on kertynyt aikalailla se normaali määrä! Viimeinen asu (nro 10) on ehkä vähän 'huijausta, koska se ei oo koskaan blogissa asupostauksen muodossa esiintynyt. Päätin sen lisätä kuitenkin joukkoon, koska 9 asua on tylsä pariton luku ja olisi pilannut mun esteettisen kollaasin haha. Voitte nyt siis antaa arvionne myös mun haikkaus asukokonaisuudesta, hot or not?

Heinäkuu tuntui samaan aikaan kestävän ikusuuden, mutta menneen ohi ihan hetkessä. Tuntuu että siitä kun oltiin heinäkuun alussa Bergenissä olisi jo monta kuukautta! Poikaystävällä oli heinäkuu lomaa, joten annoin itsellenikin luvan vajota lomafiilikseen ja murhetia tulevaa vasta loman jälkeen. (eli nyt) Heinäkuu, kuten jokainen meistä varmaan tietää, oli ihan super helteinen ja tää yksi ainoa asu pitkillä housuilla oli vähän liian lämmin! Mua on melkeinpä harmittanut etten oo voinut pitää mun suunnitelmissa olleita kesäasuja, midihameineen ja farkku+toppi komboineen. Tuntuu että oon viettänyt koko kuukauden samoissa vaatteissa, mutta onneksi näissä asuissa sentään on vähän variaatiota!


Mun lempparikokonaisuudet on 1, 4 ja 6, mutta totuuden nimissä on pakko sanoa, että jokainen tän kuukauden asuista on ollut mun mieleen! Mitkä on teidän lempparit!?

1 & 2

3 & 4

5 & 6

7 & 8

9 & 10

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sanni,
Ai, rakastuin tohon pallokuvioiseen asuun! Myös toi punainen mekko on aivan ihana <3
www.sanniijuliaa.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos! <3 molemmat on kyllä mun lemppareita!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli