HEINÄKUUN ASUT

SLOW FASHION

Heinäkuu, mihin katosit? Tuntuu joka kesä yhä enemmän siltä, että aika katoaa johonkin ja mitään ei ehdi tekemään. Tänä heinäkuuna ehdin tosin tehdä vaikka mitä, koska toisin kuin viime vuosina mä olin yllättäen (pakon edestä) lomalla. Ja päätin ottaa siitä sitten kaiken irti! 
Heinäkuussa kymmenen erilaista asukokonaisuutta (ennätys!)! Oon huomannut sen, että kun sallin itselleni julkaista puhelimella napattuja asukuvia, asukuvien määrä kasvaa ja stressi pienenee haha. Pakko se on myöntää, että mulla bloggaamisessa on ne asukuvat se suola ja motivaattori miksi mä tätä teen. Rakastan kirjoittaa syvällisempiä pohdintoja, mutta kyllä mä oon aina erityisen innoissani kun julkaisen asukuvia. 
Heinäkuussa mä rakastin mun farkkutakkia. Se on mulla aina päällä! Jalkaan päätyi myös useasti punaiset addun Gazellet ja yllättäen usein myös mekkoja! Mekot on ehkä parasta kesäpukeutumisessa, mikään ei ole helpompaa kuin vetäistä mekko päälle ja olla kenkiä vaille valmis. Gingham kuosi on myös pakko mainita tän kuukauden suosikkina, voin paljastaa että se ei oo todellakaan jäänyt siihen kahteen mihin luulin sen jäävän haha.
Mikä on teidän suosikki? Mun suosikit on 5 ja 7!

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
ihania kaikki, mutta 2 ja 7 on mun lempparit! Harvoin tulee kommentoitua, mutta blogisi on tosi kiva ja sulla on ihana tyyli 😊
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
äää kiitos!! huippua kuulla, että viihdyt mun blogin parissa :-----))www.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

lue myös nämä