HELMIKUUN ASUT

Helmikuu sujahti ohi ennenkuin huomasinkaan ja oli yhtäkkiä tosi keväinen. Helmikuun ekassa asukuvassa satoi lunta ja katu lainehti lumesta, mutta sitten jo viimeisissä oli kadut ihan paljaita! Bonarina tähän kattaukseen pääsi mukaan kaksi sisällä kuvattua asukokonaisuutta, en tiedä miksi nää on mun mielestä vähempi arvoisia asukuvia kuin kadulla kuvatut? Tai miksi ylipäätään asukuvia ei vois kuvailla tohon tapaan sisällä? Onko tää vaan joku pinttynyt tapa, että asukuvat pitää olla ns streetstyleä ja kuvattu kadulla haha?

Farkut on olleet helmikuun juttu villakangastakkien ohella. Ja jalasta löytyy näköjään aina joko Vagabondin mustat nikkurit (saatu 1,5 vuotta sitten) tai Dr. Martensit. Vagabond on mun ehdoton lemppari kenkämerkki ja multa löytyykin heidän kenkiään nopeasti laskettuna ainakin viidet! Oon tykäsytynyt tässä merkissä erityisesti kenkien laatuun ja kestävyyteen, mutta myös ihanan minimalistiseen designiin. Oon sucker mustille yksinkertaisille kengille. Tän alkuvuoden aikana oon myös ihastunut vähän leveälahkeisiin farkkuhin, kick flareihin! Ne antaa asulle heti vähän eri siluetin verrattuna suoralahkeiseen farkkuun ja cropattuna ne sopii mun mielestä myös hyvin lyhyille tyypeille.

Näistä jokainen asu on kyllä aikalailla just mun näköinen, simppeleitä ja suoralinjaisia. Mun lemppari kokonaisuude on varmaan punatakkinen asu nro 3 ja ruudullinen puku nro 7. Mitkä teidän?

1 & 2

3 & 4

5 & 6

7 & 8

Tykkää-merkinnät

Kommentit

emilia
,
mun lempparit on 2 ja 7! molemmista löytyy kivaa skarppiutta mut rennolla otteella, jos näin voi sanoa :'-D
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha i know what you mean! Hyvä kauluspaita tai bleiseri tekee kyl ihmeitä asulle!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli