HELMIKUUN ASUT

Mietin tässä helmikuun aikana, miksi tää kuukausi tuntuu niin erilaiselle ja sitten tajusin sen. Viime vuonna tähän aikaan, allekirjoittanut oli juuri saapunu Uuteen-Seelantiin ja elämä oli täysin uutta ja ihmeellistä. Sen sijaan tänä vuonna talvi jatkuikin yhtäkkiä pidemmälle ja kaikki tää tuntui toisinnolta jostain menneestä. Oon kaivannut kauas tänä helmikuuna ja sen sijaan että olisi pakannut kassini ja lähtenyt, oon istunut pitkiä päiviä kotona koneen ääressä kirjoittamassa gradua. Välillä ne hetket kun lähdin kuvaamaan blogiin asuja muiden kaupassa/postissa käynnin rinnalla oli ainoita hetkiä kun oon pitänyt päällä jotain muuta kuin verkkareita. Tai ylipäätänsä lähtenyt ulos. Toisaalta oon niin uppoutunut tähän vaiheeseen, etten huomaa miten pitkään sitä on jatkunut ja miten pitkään oon istunut neljän seinän sisällä. Ja toisinaan muistan, että just vuosi sitten olin maapallon laidalla ja koin joka päivä jotain uutta ja jännittävää. Niin se elämä vaihtelee ja haaveilen jo niistä hetkistä gradun jälkeen kun vois oikeesti pakata laukun ja lähteä minne vaan.

Sen sijaan vielä nyt, fiilistelen näitä asuja ja neulon villapaitoja haha! Tykkään tosi paljon tän kuukauden kokonaisuuksista ja näköjään hyvä asukuva-draivi jatkuu. Ehkä mun aivot kaipaa tosiaankin välillä jotain muuta kuin gradu-ajatuksia. Kevät, niinkuin se aina tuppaa tekemään, on inspiroinut valtavasti ja herättänyt katsomaan vaatekaappia vähän uudella silmällä. Keskitalvella sitä jotenkin näkee vain ne villapaidat ja kalsarit vaatekaapin hyllyillä.

Mun lempparit näistä on ehdottomasti 5 ja 6, vaikkakin 8 ja 9 on erittäin hyviä myös! Mitkä sun?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,

love them all! Suosikit 5&2 😍

nouw.com/jenniferignatius
ReettaPelli
ReettaPelli,

ääk ihana kuulla! 😊 Tää oli kyllä hyvä kuukausi!

nouw.com/reettapelli
Saranda,
Taas niin älyttömän kauniita asuja! Vaikea päättää lempparia mutta ehkä 6 & 9. 😊
www.tyhjaajatus.com
ReettaPelli
ReettaPelli,

huh kiitos! Ihana kuulla, että mun asut on kivoja muidenkin mielestä 😊 Kuutosen villapaita on kyllä suosikki-tittelin arvoinen haha!

nouw.com/reettapelli
Pinja,

Onpas helmikuu mennyt nopeasti kun taas listataan kuukauden asuja, huh! Tällä kertaa 1. ja 5. mun suosikit! 😊

www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,

No niin on! Mä en tiedä mihin koko kuukausi katosi :---p Vitonen tuntuu olevan melkein kaikkien suosikki 😊

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli