HELPPO KEINO PÄIVITTÄÄ OFF-SHOULDER TOPPI

SLOW FASHION


Ja tadaa, uusi off-shoulder crop top!

Jos jokin on mulla tässä bloggaamisessa missiona, on se se, että inspiroisin mun lukijoita yhdistelemään vaatteita jotka heillä on kaapissa monin uusin eri tavoin. Toinen vähän tätä sivuava tavoite niin bloggaamisessa, kuin mulla henk koht elämässäkin on myös se, että inspiroituisin DIY-hengessä käyttämään vaatekappaleita eritavoin. Muokkaamaan niiden alkuperäistä käyttötarkoitusta jollain tavalla, niin että lopputuloksena on ns. uusi vaate. 
Rakastan crop-toppeja, mutta en oikein osaa oikeuttaa sitä, että ostaisin niitä muutamaa enempää vaatekaappiini. Viime kesäpäivät oon haaveillut että mulla olisi lyhyen mallinen ja vähän pussittava off-the-shoulder paita, omani kun on enemmänkin liehuvia ja löysiä. Tää kikka on varmasti yhtä vanha kuin rintaliivit, koska keksin kääntää helman rintaliivien alle, jolloin vaikutelma lyhyemmästä ja pussittavasta topista syntyy muutamassa sekunnissa. Napakoiden liivien kanssa, tää kikka on varsin toimiva ja pysyy menossa mukana varmasti ihan normaalissa arjessa. 
Tästä asusta tulee mulle ihan Pariisi-fiilikset. Ehkä näin siellä pariisittarella samankaltaisen asun päällä ja se jäi mieleen. Ehkä se on tän asun huolittelematon viimeistely ja tyylikkyys, pariisilaiset kun tuntuu aina olevan super chic, muttei kuitenkaan liian laitettuja. Rakkaus culottes-housuja kohtaan ei tunnu hiipuvan, ne on mitä täydellisimmät kesähousut. Vedän ne aina jalkaan, kun on liian kylmä lyhyelle helmalle mutta liian kuuma farkulle. Yhdistettyinä sandaaleihin ja kevyeen paitaan on asussa kuitenkin ihan selvästi kesä-fiilis. 


Tai ehkä se Pariisi-fiilis tulee tästä tukasta. Rakastan sitä asennetta mitä tää lyhyt polkka mulle antaa.

Likes

Comments

Saara
Saara,
siis huippukikka, tää pääse kyllä käyttöön!:) Upeat kuvat muutenkin:-)www.blogger.com/profile/182237412200967209
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Kiitti! Tää on kyllä super hyvä ja helppo tapa päivittää mikä tahansa paita ;--)www.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229