HIS STYLE HER STYLE

yhteistyö, SLOW FASHION
YHTEISTYÖ  | COLLABORATION


Ei olla poikaystävän kanssa täysin toisiin mätchäävät tyyleiltämme, mikä ois tietenkin mun haavekuva. Samanlaiset tuulipuvut ja sitä rataa! En voi väittää ettenkö olisi joskus yrittänyt tuputtaa mun tyylisiä vaatteita toisen kokeiltavaksi haha. Mä taidan kuitenkin olla enemmän extreme joka suuntaaan, niin trendien, minimalistisuuden kuin myös hipsteri tyylin suhteen. 

Paremman puoliskon tyyli on ehkä vähän klassisempi ja huolitellumpi kuin mun (ainakin silloin kun me tavattiin), niin ajan myötä ollaan alettu tyyliltämme muistuttaa yhä enemmän toisiamme :--D Mission completed! Tykätään samoista jutuista ja yhdistellään niitä samoilla tavoilla. Moneen otteeseen mä oon myös käynyt vaatevarkailla poikaystävän vaatekaapin puolella, mun mielestä ei oo paljoa parempia asioita kuin poikaystävän teepparin päälle pukeminen ja hukuttautuminen itselle vähän turhan isoihin villapaitoihin hah. Moneen kertaan oon myös todennut sen, että miesten osastolta löytyy paljon paremmin tyylikkäitä "klassisia" vaatteita ja asusteita. Saatan välillä kannustaa poikaystävää ostamaan jotain, että saan myöhemmin lainata sitä itse!

Unisex jutut on mitä parhaita, varsinkin kun niillä pystyy mun tapauksessa tuplaamaan oman vaatekaapin! Kun Trendhim:ltä kysyttiin haluaisinko tehdä heidän kanssa yhteistyötä, olin innoissani että vihdoinkin voin antaa jotain poikaystävälle takaisin. Hän kun pyyteettömästi usein ottaa kuvia mulle blogiin ja jaksaa odottaa ennen lähtöä, kun vaihdan asua vielä kolmannen kerran. Trendhim on miesten asusteisiin ja koruihin keskittynyt nettikauppa, laajalla ja kattavalla valikoimalla, josta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Mä tietenkin valitsin meille yhteiseksi heiltä Dane Dapper merkkisen kellon ja siihen sopivan vaihtohihnan. Jos jokin meidän tyylissä on samankaltaista, niin se on kellot.Tykkään itse tosi unisex-mallisista kelloista, en voisi kuvitellakkaan itselle ranteeseen jotain siroa kellotaulua timanteilla. Tän vuoksi löydän usein mun lempparikellot miesten mallistoista, onneksi mua ei haittaa se, että kellotaulu on vähän suuremman kokoinen. Unisex-kellot usein menee asun kuin asun kanssa ja ootte saattanut bongata tän kellon jo parista (tämä ja tämä) asusta blogin puolelta tätä ennen. Tää on ollut liimattuna mun ranteessa, joten voi olla hetki ennenkuin poikaystävä itseasiassa saa tän käyttöönsä :'---D Kumpikaan meistä ei oikein oo oikein asuste/koru ihmisiä. Kello on just ainut asia mikä meidän päältä löytyy säännöllisesti. Less is more. 

Poikaystävän asu on jotain mitä on just hänen tyyliä, lenkkarit, farkut ja hyvä teeppari! Vois kuullostaa vähän tylsälle, mutta mun mielestä sitä se ei todellakaan ole. Jotkut ihmiset pystyy yksinkertaisesti "pull off" teepaita ja farkut asukokonaisuuden ja poikaystävä on yksi heistä. Mä taas en valitettavasti ole, tuntuu että mun päällä teepaita ja farkut on liian yksinkertainen kokonaisuus ja kaipaa vähän jotain extraa. Mun asu onkin siksi jotain muuta, vaikka teepparin ympärille sekin koostuu. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisikin ollut mielenkiintoista stailata meidän mäthcääviin asukokonaisuuksiin tätä varten!Oon täysin koukussa teepaitoihin just nyt. En muista että olisin varmaan yläasteen jälkeen käyttänyt näin paljon teepaitoja. Tän hetken yksi lemppareista on tämä unisex-punavalkoraidallinen teepaita ja oon pitänyt sitä koko viikon, joko puvunhousujen, farkkujen tai kotiverkkareiden seurana. Tänään päälle päätyi sentään jotain vähän mielenkiintoisempaa, oon edelleen tosi fiiliksissä teepaita ja spagettiolkain mekko kombosta. Tällä hetkellä toivon, että mulla olisi kukallinen kesämekko, jonka alle voisi laittaa teepaidan. (montako kertaa voi yhteen kappaleeseen kirjoittaa sanan teepaita)


 Mikä on teidän tuomio, kummalle tää kello sopii paremmin? ;--)Likes

Comments

Hanna
Hanna,
Jännä et sun omasta mielestä sulla farkut ja t-paita on tylsä kokonaisuus, mut mun mielestä sä saisit niistäki mielenkiintosen näkösen kokonaisuuden, varsinki laseilla ja mielenkiintosilla kengillä 😃 Ehkä se sit on sitä et ite näkee ittesä eri tavalla ku muut ja ite kiinnittää huomiota niihin tosi pieniin ja mitättömiin asioihin kun taas toiset näkee kokonaisuuden. Mun mielestä sä oot nii kaunis ja sulla on nii mielenkiintoset kasvot et ne itessään on jo omanlainen asuste 😊
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
ääk voi kiitos tästä ihanasta kommentista!! Sitä varmaan itsensä näkee juurikin tosi eritavalla kuin muut näkee ja kiinnittää huomion omiin "virheisiin" :--D Ehkä mä sitten otan haasteen vastaan ja stailaan kokonaisuuden farkkujen ja teeparin kanssa, laseilla ja kivoilla kengillä! www.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

lue myös nämä