HOUSUPUKU ARKENA

Tää asu ja nämä kuvat on varmaan yhdet mun all time lempparit! Miten sopivasti löytyikin vaaleanpunainen talo mätchäämään mun vaaleanpunaiseen baskeriin! Vitsit tää puku on niin cool! Onneksi maltoin ostaa nämä housut, vaikka ensin vähän luulin että tää ois vähän liikaa. Mun mielestä tää kokonaisuus ei oo liikaa, vaan just sopivasti.

Tää asu saattoi olla ehkä vähän liikaa hammaslääkäri-asuksi, mutta minkäs teet kun pitää mennä 11 hammaslääkäriin ja sitten 12 on sovittu kuvaustreffit🙈 Mutta! Mun hammaslääkäri kehui mun housupukua, joten ei tää ehkä ollutkaan liian extravaganza haha. Tää asu on mun mielestä niin hyvä, että pidin tätä kaksi päivää putkeen päällä.

Puvusta tulee väkisinkin boss lady fiilikset, mutta onneksi lenkkarit ja tennissukat vähän keventää kokonaisuutta. Oon ehkä ainut, mutta mun mielestä nää lenkkarit ja puku on maailman paras kombo urheilullista ja sporttista. Cherry on the top on tietenkin vaaleanpunainen baskeri, joka on myös saanyt yllättäen paljon kehuja! Mä ehkä mielelläni olisin käyttänyt kirkkaan punaista baskeria, mutta mun isolle päälle ei olekkaan mikään helpoin tehtävä löytää istuvaa baskeria. Tällä baskerillakin on vähän omanlainen tarinansa, mun pikkusisko on tän ostanut joskus vuonna 2008 tai 2009 Pariisista meidän kesälomamatkalla. Ostaa nyt ensinnäkin villabaskeri kesällä jolloin oli vähintään 30astetta lämmintä😂 Mutta nyt tää on täydellinen ja mä sain onneksi tän itselleni lainaan, siihen asti kunne sisko fiilistelee tätä taas!

Iskeekö tää asu teihin yhtä kovaa kuin muhun? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Terhi,
Ohh näistä kuvista tuli ihania! 😍Ja edelleen niin siisti tuo asu, osuu ja uppoaa meitsille 👌🏼
www.terhisuanto.blogspot.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
no niin tuli ihan super hyviä!😍 Tää asu on kyllä ehkä mun parhaita koskaan haha!
nouw.com/reettapelli
ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Vitsi miten söpö toi vaaleanpunainen baskeri on! Hyvin sopii tohon asuun 😊
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos 😘😘 se tuo tähän asuun vähän väriä 👌
nouw.com/reettapelli
BYSLUMMI
BYSLUMMI,
ihanat kuvat! ja toi pinkki baskeri on super cute <3
nouw.com/byslummi
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitti! tää on 😊😊
nouw.com/reettapelli
JennaClaudia
JennaClaudia,
ihan super hyvän näköinen asu! 😊
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitos!!😘
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli