HUHTIKUUN ASUT

SLOW FASHION


Tuntuu että sanon tän jokaisen kuukauden asut postauksen alussa; mihin tää kuukausi meni? Huhtikuu, eli mun lempparikuukausi, suhahti ohitse ihan super nopeasti, johtuen ehkä mun synttäreistä ja minipääsiäislomasta Suomessa. Säät on olleet täällä Oslossa aika vaihtelevia, kaikesta vajaasta plus 10 yli plus kahteenkymppiin, mutta en oikein ehtinyt kuvata mitään kesäsään asuja blogin puolelle. Joten kaikki nää asut on tällä hetkellä super ajankohtaisia, koska Osloon on iskenyt takatalvi. Tänään tais tulla vähän luntakin.


Mutta asuihin! Oon kulkenut melkein koko kuukauden trensseissä haha. Trenssi on itseasiassa varmaan mun alltime lemppari takki! Oon onnellinen siitä, että ostin tuon Marimekon trenssimekon, koska se tuo vähän vaihtelua mun trenssikokoelmaan. Valkoiset farkut on myös tehneet paluun kun otin kevätkapselin käyttöön! Ne tekee asusta kuin asusta raikkaan ja keväisen.


Tuntui että alkukuusta meni hetki ennekuin sain kiinni taas kevätpukeutumisesta. Tuntuu että aina kuin kausi vaihtuu menee hetki, ennenkuin keskin taas miten sitä varten pukeudutaan :---D Mutta tykkään loppukuun asuista ihan super paljon! Lempparit on varmaan kaksi viimeistä (7 ja 8). Entä teidän?


Likes

Comments

Venla
Venla,
1, 3 ja 7 on ehdottomat lempparit! Neck tie - huivit on superkivoja ja tuo heti enemmän ilmettä asuun, ja noi marimekko housut - saat todellakin olla ylpeä niistä 😃 ! ♥ dressedforhappiness.blogspot.com
FashionStatement
FashionStatement,
huivi tuo kyllä heti viimeistellyn lookin asuun! Pitäis muistaa useammin kietaista se kaulaan :--D kiitos!!<3 nouw.com/fashionstatement
Annejanina
Annejanina,
Kivoja asuja! Oma lempparini oli varmaan tuo numero 5 tai 8😍nouw.com/annejanina
FashionStatement
FashionStatement,
Kiitos! Ihana kuulla <3 nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

lue myös nämä