HYVÄLLÄ TAVALLA TRENDIKÄS

Tämä asu!! Jos pitäisi koko loppusyksy pukeutua vain yhteen kokonaisuuteen niin se olisi ehdottomasti tämä! Tää kokonaisuus on mun mielestä samaan aikaan niin chic, rento ja hyvällä tavalla trendikäs.

Vaikka pidänkin muodista ja trendien seuraamisesta, en kovinkaan usein halua tuoda mun asuihin monia trendejä. Varsinkaan yhtä aikaa. Mun mielestä tän asun 'trendi'-osa on juurkin tämä bleiseri Houndstooth kuosissa. En muista koska bleiserit olisivat olleet näin trendikkäitä. Ruudut ja Gingham on olleet koko tämän vuoden 'the thing', joten en ole yhtään yllättynyt että nyt syksyllä ne on jalostuneet Prince of Wales tai Houndstooth kuosiin. Bleiseri itsessään, kuin myös houndstooth kuosi, on hyvin klassinen vaatekappale, joka ei tule koskaan menemään pois 'muodista'. Vaikkei bleiserit ehkä ensi syksynä olisikaan se kaikista trendikkäin vaatekappale, tulee se olemaan aina klassikko joka toimii ympäri vuoden.

Mä oon vähän sitä mieltä, että tämä mun asu koostuu ns. basic vaatteista, mutta jos tarkkaan katsoo niin onhan näistä suurin osa juurikin muodissa. Mulle mommy-farkut on olleet mun vaatekaapin go-to farkku jo ainakin pari vuotta, mutta ehkä vasta tänä vuonna ne on nousseet suureksi trendiksi. Loaferit on myöskin olleet hyvin trendikkäät viimeiset pari kautta, Guccin loafereiden myötä, mutta alkujaan ne on hyvinkin klassiset. Pyöreät aurinkolasit on tai ainakin oli se trendikäs valinta ja minimalististen kaulakorujen kerrostaminen on just nyt tosi in.

Mun vinkki siihen, miten kannattaa ottaa omaksi trendejä on se, että miettii mitkä niistä voi muodostua sun vaatekaapin basic-vaatteiksi. Mitä sä tuut käyttämään vuodesta toiseen ja mitkä vaatteet voisi olla sun luotto-tuotteita, huolimatta siitä kuinka trendikkäitä ne on. Trendi-vaatekappaleista kannattaa harkita, niihin klassisimpiin sijoittamista. Bleiseri trendiin voi lähteä mukaan käyttämällä mustaa klassista bleiseriä, joka näyttää hyvältä vielä 20 vuoden päästäkin!

Basic vaatteet ei ole todellakaan tylsiä! Mun mielestä niitä yhdistelemällä saa aikaan mitä mielenkiintoisimpia asukokonaisuuksia ja ne toimii loistavana pohjana niille statement-vaatteille.

Tykkäättekö te tästä asusta? :---)


Tykkää-merkinnät

Kommentit

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Todellakin! Less is more 😉
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,
less is more, vois olla mun motto :---D
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli