​I AM OUTFIT REPEATER

Muistatteko kun jaoin hetki sitten viime syksyltä viisi mun mielestä kivointa asua? Niiden joukossa oli yksi all-black kokonaisuus yhdistettynä hattuun ja ruskeaan trenssiin ja se oli mun lisäksi monen teidän lemppari! Mä sanoin siinä listauksessa, että lisäsin tän asun tähän vain sen vuoksi, että muistaisin pukeutua siihen uudelleen ja tässä tänään onkin sitten 2018 vuoden versio all-black trenssi asukokonaisuudesta. Vaatteet ovat vähän erilaiset tänä vuonna, mutta muuten asu on aika lailla identtinen kokonaisuus vuoden takaiseen.

Mua pidemmän aikaa seuranneet tietää sen, että mä oon outfit-repeater. Toistan samoja asuja myös blogin puolella, mutta oikeassa elämässä tämä on vielä enemmän läsnä. Jos mä keksin jonkun tosi hyvän kokonaisuuden, niin on varmaa, että se päätyy mun päälle sellaisenaan monesti. Asujen toistamisessa on niin paljon hyvää. Jokainen meistä kaipaa joinain aamuina sitä omaa uniformua, joka tuntuu hyvältä päällä silloinkin, kun kaikki muu tuntuu tyhmälle. Ja ennen kaikkea asujen toistaminen on niin normaalia. Ei tietenkään siellä täydellisessä some-elämässä, mutta siinä kaurapuuroa ja suodatinkahvia aamupalaksi elämässä.

Voidaanhan sitä väittää, että tää asu ei nyt oo kovin inspiroiva enää, kun just äsken esittelin melkein identtisen kokonaisuuden. Mutta en mä halua nähdä mun roolia ja tavoitetta vain pelkästään asuinspiroijana, jolta aina löytyy joku uusi kokonaisuus takataskusta. Totta on se, että sillä määrällä mitä mulla on vaatteita voisi luoda lukemattomia eri kokonaisuuksia, mutta todellisuudessa se ei kuitenkaan toimi ihan niin. Tiedän myös, että jumitun samoihin/samankaltaisiin kokonaisuuksiin pitkiksi ajoiksi, mutta sen sijaan, että rikkoisin tän kuvion ostamalla jotain uutta ja esittelemällä sitä blogissa, oon päättänyt pitää pään kylmänä ja toistaa asukokonaisuuksia myös asupostauksissa.

Mun missio olla ihan tavallinen tarkoittaa juurikin sitä, ettei todellisuutta ole se, että kaapissa on aina jotain uutta ja inspiroivaa. Kun on tehnyt sen päätöksen, ettei halua kannustaa kuluttamaan enemmän vaan inspiroimaan, sitä katselee muita bloggaajia ja omaa vaatekaappiaan ihan eri tavalla. Ja on samaanaikaan vähän armollisempi itselle, mun ei tarvitse pysyä kaikissa trendeissä mukana, eikä mun tarvitse aina keksiä pyörää uudelleen blogiin kuvattavia asuja varten. Tää asu nyt vaan on niin kiva, että se saa esiintyä blogissa vähän useammin!

Kokonaan musta asukokonaisuus on se mun luottokombo, mihin mä päädyn niinä aamuina kun en keksi kertakaikkiaan mitään muutakaan. Ja välillä monena muunakin aamuna, koska kokomusta on mun mielestä vaan niin hyvännäköinen ja omalta tuntuva. Takkia vaihtamalla saa usein myös sen kokomustan asun näyttämään erilaiselle ja vähän uudelle!


Sano hep jos sä oot kanssa outfit repeater?🙈

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Hep hep ja hep, täällä ehdottomasti yksi outfit repeater! Jos kerran keksii jonkun kivan kokonaisuuden joka päällä olo tuntuu super hyvältä, niin miksi ihmeessä ei pistäisi samaa asua päälle vielä monta kertaa uudelleen?! 😃
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha no sepä! :--D lemppariasut kunniaan!
nouw.com/reettapelli
onarainyday
onarainyday,
Erittäin tuttua tämä mullekin! Saatan kulkea ensiksikin aika pitkiäkin aikoja samoissa vaatteissa, sitten siirtyä johonkin vähän toiseen ja palata taas siihen ensimmäiseen 😃 Se on ihanan yksinkertaista ja kun on jonkun todennut toimivaksi ja mukavaksi päällä, miksei sitä sitten käyttäisi. Oon kans tosi samaa mieltä tuosta, että mieluummin inspiroi lukijoita käyttämään vanhoja vaatteitaan eri tavalla tai sitten kertoo, että on okei toteuttaa melkein sama yhdistelmä uudestaan ja uudestaan! 😊
nouw.com/onarainyday
ReettaPelli
ReettaPelli,
no niimpä! Yksinkertainen elämä kunniaan :---D Mä ainakin huomaan välillä muiden blogeja lukiessa kokevani vähän painetta sen suhteen, että pitäisi aina olla ne uusimmat vaatteet ja trendit itsellä kaapissa. Ja sen vuoksi haluan, että mun blogista ei kellekkään tuu sitä fiilistä. Se on niin ookoo käyttää samaa/melkein samaa kokonaisuutta uudelleen, koska niinhän se elämä menee haha. Samaa ruokaakin me laitetaan monta kertaa, jos se on todettu hyväksi :--p
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli