IHANA SUOMALAINEN NOUKI

kaupallinen yhteistyö Nouki

Nouki on ehdottomasti yksi niistä suomalaisista vastuullisista merkeistä joihin kannattaa tutustua. Sain valita heidän uudesta Hetki- syysmallistostaan itselle yhden tuotteen ja ehkä vähän yllätyksettömästi päädyin villapaitaan. Valinta ei muuten ollut helppo! Mallistossa oli vaikka kuinka monta vaatetta, jotka olisin voinut kuvitella päälleni. Nouki oli mulle jo ennestään tuttu brändi ja tykkään erityisesti siitä miten heidän mallistossaan on aina selkeä Nouki-ilme, mutta vaatteet on monipuolisia ja toimivia jokaiselle ja monelle tyylille.

Vaikka mulla on niitä omasta takaa ja itsetehtynä jo kokonaisen vaatekaapillisen verran, en voinut mitenkään vastustaa tätä yksilöä! Syli villapaitaa saa sekä vihreänä ja harmaana, mutta päätin kerrankin kokeilla jotain uutta itselle ja valitsin vihreän värin. Harmaita villapaitoja mulla on jo muutama kaapissa, mutta vihreää väriä mun vaatteista ei oikeastaan löydy näitä housuja lukuunottamatta. Oon yllättäen tän viime vuoden aikana fiilistelly vihreää ja omaksi yllätyksekseni se sopii mulle niin hyvin! Varsinkin tumman vihreä on ihan yhtä monikäyttöinen väri kuin tummansininenkin ja se toimii niin mustan, farkun kuin myös muiden vihreiden sävyjen kanssa.


Samaan väriin pukeutuminen eli tonal-dressing on yksi tän vuoden isoimmista trendeistä ja suhteellisen helppo toteuttaa jos vain kaapista löytyy samaan värimaailmaan sopivia vaatteita. Mun lemppari samaanväriin pukeutumis-väri tätä ennen on ollut tummansininen, mutta pakko myöntää että tää vihreä on vähän kutkuttavampi. Tässä "tyylissä" tärkeää ei oo se, että värit on täysin samanlaiset vaan riittää että ne kuuluu samaan väriperheeseen. Mä löysin nämä tumman vihreät puvunhousut kirpputorilta jo kesällä ja siitä lähtien oon haaveillut siitä että mulla olisi vihreä villapaita, jonka voisin pukea niiden kanssa. Tämä Noukin Syli-villapaita on tähän tarkoitukseen täydellinen ja pakko tunnustaa että oon pitänyt sitä siitä lähtien kun sen käsiini sain, melkein joka päivä. Todistetusti tämä vihreä villapaita toimii näiden vihreiden housujen lisäksi mustien puvun housujen parina ja farkkujen kanssa loistavasti. Tämä kokovihreä asu on vähän yllättävä statement, mutta koska värimaailma on aika tumma ja rauhallinen, ei lopputulos ole mitenkään kirkuva.


Syy miksi tää villapaita on ollut mulla jatkuvasti päällä on se, että tämä on ehkä parhaimpia neuleita mitä mulla on. Tää huokuu sitä ajatuksellisuutta ja huolellisuutta millä tää on valmistettu ja mulla on tää päällä yksinkertaisesti niin hyvä olla. Tämän neuleen villa on yksi pehmeimmistä 100% villoista mitä oon kokeillut ja voin taata että tämä ei varmasti kutita iholla. Syli villapaita on 100% lampaanvillaa ja raakavilla on peräsiin Uudesta-Seelannista (<3) ja Etelä-Amerikasta. Lanka sen jälkeen värjätään ja kehrätään Italiassa, minkä jälkeen villa tuotteet neulotaan ja ommellaan Tuusulassa Kutomo Holopaisella. Arvostan niin paljon läpinäkyvyyttä mitä Nouki omassa tekemisessään toteutttaa. Nouki onkin brändinä juuri sellainen jota haluan nostaa esille mun blogissa ja tuoda teidän tietoisuuteen. Uskon, että moni teistä fiilistelisi ehdottomasti heidän tuotteitaan! Esimerkiksi mustana, vihreänä ja valkoisena saatava Kivi-pipo on ihan täydellinen! Heidän tuotteet valmistetaan lähituotantona Suomessa Kiteellä, Tampereella ja Tuusulassa. Noukin kankaat ja neulokset on myös vastuullisesti Suomessa tai Euroopassa tuotettuja. Nouki on perustettu vuonna 2015 ja heidän tavoitteenaan on tuottaa vaatteita jotka ovat kestäviä, miellyttävän tuntuisia, inspiroivia ja vastuullisesti tuotettuja. Erityisesti plussaa heidän loistavista kokotaulukoistaan ja vaatteiden selkeistä mitoista, mitä heidän nettisivuiltaan löytyy. Tän avulla on mahdollista löytää oma koko vaivattomasti vaatteista!


Onko Nouki teille jo ennestään tuttu? Entä mitä sanotte mun kokovihreästä asusta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Tää asu on jotenkin niin raikas sun päällä, yks mun lemppareista!😍 Täytyy tsekata Noukin sivut!
nouw.com/jenniferignatius
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi eikä, kiitos! <3
nouw.com/reettapelli
Karita
,
Ihanan värinen villapaita! En oo ite yhtään väri-ihmisiä (mun vaatteet on aika poikkeuksetta joko mustaa, harmaata tai mustavalkoraitaa), mut tuo smaragdinvihreä näyttää yllättävän houkuttelevalta jopa mun silmään.
ReettaPelli
ReettaPelli,
No eikö! Siis mulla on just toi sama, että tosi harvoin mun päältä löytyy mitään kovin värikästä vaikka nautraaleja värejä onkin kaapissa jonkin verran, mutta tää vihreä oli jotenkin lumoava 😍
nouw.com/reettapelli
Anna
,
Hei mä oon kans viimesen vuoden aikana innostunu vihreestä, joka itse asiassa oli mun lempiväri pikkutyttönä! Innostus vaan kasvo entisestään, kun vuos sitten bongasin smaragdinvihreen ison ja lämpimän toppatakin... Ihana toi asu, jotenkin mielenkiintonen, mutta klassinen!
ReettaPelli
ReettaPelli,
Vihreä on kyllä kaunis väri! Ja tosi monikäyttöinen <3 aiai toi toppatakki kuulostaa ihan unelmalta! Kiitos! <3
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli