INSTRUMENTARIUM TRENDWALK JA MUN SUOSIKKI KEHYKSET!

yhteistyö, SLOW FASHION

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

Tiedätte varmaan että mä olen koukussa silmälaseihin ja mulla niitä löytyy muutama kappale jo omasta takaa? Oon just se tyyppi, joka kokeilee hulluimpiakin kehyksiä ja jolle ärsyttävästi tuntuu kaikki sopivan. Kävin muutama viikko sitten näöntarkastuksessa ja lopputuloksena oli se, että tarvin ehdottomasti uudet silmälasit, näön huononnuttua merkittävästi. Paras asiahan tässä on se, että pääsin mallailemaan ja katselemaan uusia kehyksiä!


Siinä missä ennen olin vähän noloissani laseista ja ne oli välttämätön paha, niin nyt oon innoissani näyttävistä kehyksistä jotka muuttaa asun ilmeen ja antaa asennetta naamalle. Käytän nykyään enemmän laseja kuin piilareita ja rakastan sitä, että voin laseja vaihtamalla vaihtaa identiteettiä. Just nyt tuntuu että kehyksiä on ihan joka lähtöön ja on melkein mahdotonta valita vain yhtä lempparia. Ja onneksi ei tarvitsekaan!

Pakko vielä sanoa, että huh mua jännitti että onnistuuko nää kuvat. Mä aina jännään sitä jos joku muu ottaa musta kuvia, koska en oo siihen niin tottunut ja varsinkin tollainen pikainen liukuhihna tilanne ei helpota tätä jännitystä haha. Pari kuvaa ja sitten pitäs olla jo se hyvä lopputulos... Jeren kuvattavana oli onneksi ihan super rento olla ja tykkään näistä kuvista ihan super paljon!

IBAssa oli mahdollisuus kokeilla erilaisia kehyksiä Instrun valikoimasta, mutta mulla ei kauaa mennyt valintaprosessissa koska tiesin jo ennestään että nämä on mun lempparit! Pakko paljastaa että oon näitä kokeillut jo pari kertaa liikkeessä. Oon jo hetken haaveillut läpinäkyvästä kehyksistä ja nämä Instrumentariumin valikoimasta löytyvät pyöreät ja vähän vaaleanpunaiseen taittavat kehykset on upeimmat mitä oon koskaan nähnyt!! Ja väitän käsi sydämellä että nää sopii mulle ihan uskomattoman hyvin 🙏 tiedän että me ollaan meant to be!

Läpinäkyvien kehysten lisäksi tällä hetkellä kehystrendejä vallitsee ohuet metallikehyksiset pyöreät lasit! Sirot, joko kultaiset tai hopeat, metallikehyksiset on ihanan minimalistiset ja viimeistelee yksinkertaisen asun. Rakastan myös mun pappa-pilottilaseja ja koska ne on tehty sirosta metallista, ne yllättäen toimii!

Vähän päinvastainen kehystrendi, josta mä oon innoissani on massiiviset muoviset pyöreät lasit. Mitä isommat kehykset sitä parempi! Nörtti-vibat on enemmän kuin cool ja tykkään erityisesti (kuten kävi jo ilmi) läpinäkyvästä kehyksestä, kuin myös tortoise-kuvioidusta ruskeasta kehyksestä. Haluisin pystyä käyttämään myös mustia laseja, mutta ne tuntuu tuovan liian ison kontrastin mun vaalean naaman ja tukan kanssa. Tän vuoksi mun lasit onkin kaikki joko ruskeita tai sitten kultaisia. Uskoin ennen ettei pyöreät lasit sopisi mulle olenkaan mun pyöreän naaman vuoksi, mutta olin ihan väärässä! Nykyään pyöreät lasit on mun lempparit ja todiste siitä, että laseja kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti. Musta on ollut ihana huomata että näyttävät lasit on tulleet jäädäkseen, eikä laseja tarvitse todellakaan enää hävetä tai piilotella. On jotenkin vapauttavaa että laseista on tullut asuste siinä missä korvakorut tai laukku, koska valitettavasti muakin on ala-asteella kiusattu sen vuoksi että mulla oli silmälasit. Nykyään toivon että tilanne on toinen ja jokainen kantaa lasinsa ylpeydellä. Mä ainakin!

Aurinkolasien suhteen oon vähän erilainen kuin silmälasien kanssa. Siinä missä laseissa tykkään erikoisista malleista ja kehyksistä, niin arskoissa suosin klassista pyöreää rayban-tyyliä ja sitten nyt tänä vuonna oon ihastunut cat eye-laseihin! Mun huonon näön vuoksi en oo sijoittanut aurinkolaseihin, koska en koe niitä vahvuuksilla käteviksi. Mikään ei olisi musta ärsyttävämpää kuin venkslata lasien ja arskojen välillä kun on muuten puolisokea haha... Tän vuoksi oon tyytynyt halpoihin aurinkolaseihin, joita sitten käytän piilarien kanssa, mutta en vois väittää etten haaveilisi Ray Banin pyöreistä klassikko laseista!

Millaisista laseista sä tykkäät vai ootko vannoutunut piilolinssien käyttäjä? Onko merkki-aurinkolaseihin sijoittaminen kannattavaa? Ja mitä mieltä ootte näistä kehyksistä, jatkoon vai ei? 🤓

Likes

Comments

JennyJanette
JennyJanette,
Upea sinä❤ Sulle sopii kyllä lasit ihan todella hyvin😍nouw.com/jennyjanette
FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos 😘💛 tykkään kyllä käyttää niitä!nouw.com/fashionstatement
Funfitfash
Funfitfash,
Upeesti sopii just sulle 😍 Voisin kuvitella olevan liian isot omille kasvoille 🙈nouw.com/funfitfash
FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos! Nää on kyllä aika hyvän kokoiset 😅nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229