ISOJA UUTISIA!

Kirjoitin blogin takana postaukseen siitä miksi mun blogi syyskuussa siirtyi Nouw:lle ja nyt voin vihdoinkin paljastaa sen perimmäisen syyn tälle muutolle. Eli mun blogi on valittu yhdeksi jäseneksi Nouw Suomen 'Top Bloggers' listalle!! Nouw Suomen etusivulta voi kurkata muut blogit ja voin sanoa että aikamoisessa seurassa sitä ollaan! Oon todella iloinen siitä että saan kuulua tähän joukkoon!


Oon samaan aikaan onnellinen, hämmentynyt, ylpeä ja todella innoissani. En oo mun suurimmissa unelmissakaan koskaan ajatellut, että mun mini-blogi voisi joskus olla valittuna blogiportaalin huippubloggaajien joukkoon. Ehkä täytyy vihdoin myöntää se, että tää mun blogi ei olekkaan se sama mini-blogi kuin vuosia sitten :'----D Jos joskus on omakehun paikka niin se on kyllä nyt! Oon hemmetin ylpeä itsestäni että oon pyytettömästä tehnyt tätä mun omaa juttua jo pitkään ja siitä miten paljon oon kehittynyt vuosien saatossa tässä hommassa. Ja hyvältä tuntuu se, että omalle työlleen saa tunnustusta! Kiittää pitää tietenkin teitä lukijoita, jotka ootte pysyneet blogin mukana ja kannustaneet mua jatkamaan tätä blogia oman näköisenä 💕

Mä en voi sanoin kuvailla, kuinka paljon mua tsemppaa teiltä saadut kommentit ja uskon, että ilman mun lukijoita en varmasti olisi tässä pisteessä blogin kanssa missä nyt ollaan. Pakko on myöntää että välillä sitä tulee pohdittua onko tässä touhussa mitään järkeä, mutta sitten kun avaa blogin ja saa kuulla miten on onnistunut inspiroimaan jonkun asian suhteen, sitä toteaa että bloggaaminen kyllä antaa moninkertaisesti enemmän kuin ottaa.


Uusien tuulien myötä ja koska haluan antaa teille jotain takaisin, kysyisinkin että onko teillä postaustoiveita liittyen muotiin, omaan tyyliin, stailauksiin tai ihan mihin tahansa muotiin liittyvään!? Ja saa toki toivoa jotain muutakin, mutta pitäkää mielessä se, että se sopisi tänne muiden postauksien joukkoon!


kiitos💕

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennaClaudia
JennaClaudia,
woow! onneksi olkoon!!😘
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos😘😘😘
nouw.com/reettapelli
Johanna,
Oi kuin mahtavaa! Oon digannu sun blogia jo kauan niin on mukava nähdä, että oot päässyt tänne asti 😃 https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
secondhandlifejohanna.blogspot.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitos!😘 Ihana kuulla että oot pysynyt jo kauan matkassa!
nouw.com/reettapelli
Jaana
,
Upea juttu, paljon onnea!!
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitos paljon!! 😘😘
nouw.com/reettapelli

lue myös nämä

    Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli