ITSE VIRKATTU KESÄKASSI + OHJE

DIY

Ties kuinka monta kesää oon haaveillut paksusta langasta virkatusta kesäkassista ja vihdoinkin sain aikaiseksi marssia lankakauppaan ja ostaa paksuinta lankaa mitä heillä oli varastossa! Virkkasin tän koko veskan varmaan viidessä tunnissa, näin paksusta langasta tulee niin nopeasti tulosta. Kassi on maailman yksinkertaisimmalla ohjeella tehty, ensiksi virkataan ketjusilmukkaa niin pitkä pätkä kuin halutaan kassin olevan leveä, jonka jälkeen tehdään ensin yksi normaali kierros (takaisin) kiinteää silmukkaa ja kun päästään aloituskohtaan virkataankin ketjusilmukka aloituskierroksen toinen puoli. Eli ketjusilmukat jää kassin pohjan keskiosaksi ja sen ympärille tehdään kierrosta kierroksen perään kiinteitä silmukoita, kunnes haluttu korkeus on saavutettu. Olkahihna on taas yksi kierros ketjusilmukkaa ja se takaisin toiseen suuntaan kiinteääsilmukkaa. Simple as that!

Ymmärsikö tästä selityksestä kukaan? Täältä löytyy alkuperäinen ohje kassiin, josta sain tähän inspiraation, mutta en tätä ohjetta noudattanut ekoja kierroksia pidemmälle. 

Varsinkin tän mekon kanssa tää kassi tuntuu näyttävän superkivalle ja vähän vaihtelua siihen ainaiseen mustaan nahkaveskaan tai Marimekon kangaskassiin. Tuntuu että jokaisen asun kohdalla mitä tänne blogiin postaan, sanon, että tää on mun kesän luottoasu. Mutta niin se todellisuudessa taitaakin olla, tänne blogiin päätyy ne parhaat asukombot jotka on myös hyvin usein päällä. Olin ennen vannoutunut farkkushortsi tyttö, mutta nyt tuntuu paljon kivemmalle vetäistä päälle kesämekko! Parhaat kesämekot on kevyestä kanakaasta tehtyjä ja ilmavia yksilöitä, mun mielestä kesä-helteellä mikään ei oo pahempaa kuin kireät ja ihonmyötäiset vaatteet. 

Rakastan myös näitä sandaali-lipokkaita, mutta ne tuntuu vihaavan mun jalkoja. Jalkakuvasta saattaakin bongata sen, että jokatoinen varvas on melkein teipattu haha. Mun jalat on luotu vaan lenkkareille, onnistuin Pariisissa saamaan Birkenstockeistakin rakot viiteen eri kohtaan :'-----D


Likes

Comments

Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Kiitos! Tää on mun yksi lemppareista! Ja ihana kuulla, tervetuloa! :---))www.blogger.com/profile/128716114949887362
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Voi että, kiitos kiitos! Ihana saada näin hyvää palautetta, kun välillä tosiaan tulee epäiltyä omaa tekemistä. Varsinkin kun se eroaa monessa asiassa näistä "suosituimmista" blogeista.

Vitsit miten ihanaa kuulla, että oon onnistunut vaikuttamaan positiivisesti muiden elämään ja sitä just pyrinkin. En halua käyttää mun "vaikutusvaltaa" siihen että kannustaisin ostamaan hiustenkasvatuspillereitä vaan siihen, että lukijat inspiroituisivat ja ehkä heräisivät miettimään vaikka omaa kulutustaan tms. :---)

Mutta, kiitos vielä tästä sun kommentista! <3
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229