ITSETEHTYÄ JA KIRPPARILTA OSTETTUA

Jos mä saisin valita, niin kesäsäät voisi sallia aina tälläisen pukeutumisen! Rakastan farkkuja kesälläkin ja jos totta puhutaan, niin musta ne näyttää erityisen hyvältä aina kesäisten yläosien ja asusteiden kanssa. Tässä asussa tunnen myös itseni niin minuksi! Rakastan myös kesämekkoja, mutta jotenkin niissä en kuitenkaan tunne näyttäväni niin omalta itseltäni kuin tässä asussa. Tiedättekö mitä tarkoitan? Onko teIllä joku kombo, joka on se missä tunnette itsenne omimmaksi itseksenne?

Toppi ja farkut on kombo joka näyttää aina hyvältä ja taipuu niin moneen tilaisuuteen asusteiden avulla. Nämä mustat punotut sandaalit on mun lemppari kesäkengät, mutta edelleenkin nää tekee hirveät rakot jalkojen sivuille ja ukkovarpaan päälle... Ne onkin tän asun ainut uutena ostettu osa!


Farkut ja laukun oon löytänyt kirpparilta, kun taas tän ruudullisen topin ompelin itse viime kesänä! Tälläiset topit on niin helppoja itse ommella (ompelee vaan pitkän suikaleen rullaksi ja lisää kuminauhan yläosaan naruolkaimien kanssa), mutta yksinkertaisuudestaan huolimatta ne on 'näyttävän' näköisiä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Tiiän ehdottomasti mitä tarkotat! Mulle sellanen 'minä-kombo' on ihan ehdottomasti farkut ja bleiseri 😃
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
🙈 Farkut ja bleiseri on kyll loistohyvä kombo!
nouw.com/reettapelli
janitajohanna
janitajohanna,
Ihana asu! Mä voisin pukeutua farkkuihin ja löysään sifonkipuseroon joka päivä :'D
nouw.com/janitajohanna
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos!! Toi sun vakio-asu toimii kyllä aina 🙏🏻
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli