JANUARY OUTFITS

CAPSULE WARDROBE, SLOW FASHION
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Tammikuun asut, aika sekalainen sakki. Jotenkin allekirjoittaneelle tämä tammikuu on esittäytynyt erittäin sekalaisena kuukautena. Blogin suhteen on samaan aikaan ollut vaikeaa pitää ajatukset kasassa, mutta toisaalta tuntuu että on ollut melkein liiankin paljon sanottavaa. En oikein ymmärrä mihin tämä kuukausi meni jo, vaihtui helmikuuhun. En jotenkaan ollut vielä valmis tähän ja siksi tämä asukatsauskin venähti näin myöhälle. Samaan tapaan tässä asuyhdeksikössäkään ei oikein tunnu olevan sitä punaista lankaa; on talvista kokonaisuutta ja keväisiä ajatuksia. Paljaita nilkkoja ja pipoja. Hiuksetkin on tän kuukauden aikana kokeneet aikamoisen muutoksen, pitkäksi venähtäneestä mitasta ja tyvikasvusta taas takaisin lyhyeen polkkaan ja kokonaan valkoiseen ulkomuotoon. Mulla ei varmaan oo ollut koskaan näin valkoisen-hopeinen tukka ja pakko sanoa, että tää on kyllä suosikki by far.

Tammikuun juttu tais olla erilaiset villakangastakit, addun superstarat (en varmaan oikeasti tarvitsisi mitään muita tennareita?) ja farkut. Oon tullut siihen lopputulokseen nyt mun lenkkarikokoelman kanssa, että se on liian iso. Jos mä pelkästään käytän superstaroja kuitenkin, miksi tarvitsen kymmenen muuta paria koristamaan mun eteistä?? Taidan olla kuitenkin emotionaalisesti attached mun lenkkareihin, koska ajatuskin niistä luopumisesta tekee vähän pahaa :---D Mitä teen?? 

Lempparit näistä on 1 ja 9, entä teidän?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Kiitti! Haa samat kuin mulla! :----))
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Aino
Aino,
Siis toi 3 ja 8! Oon nyt jotenki ihastunu pitkiin takkeihin 😊 mistä nuiden takit on?
ReettaPelli
ReettaPelli,
Pitkät takit on mun ehdottomia lemppareita! Kolmosen takki on vintagea ja kasi on Flattop merkkinen takki Norjasta. Parhaat pitkät takit löytyy yleensä tosin kirppareilta ;--)
nouw.com/reettapelli
IP: 82.99.3.229