JATKUVA ASUINSPIRAATION ETSIMINEN JOHTAA OMAN TYYLIN KADOTTAMISEEN


Luin tänään hey girl blogista hänen ajatuksia mitä hän on oppinut tyylimuusaltaan ja hän totesi että ainainen inspiraation hakeminen pinterestistä ja instagramissa voi johtaa siihen että oma tyyli vähän kuin unohtuu. Tunnistan tän ilmiön myös omalla kohdalla, tuntuu että mitä enemmän selaan muiden asuja sitä monimutkaisemmaksi mun asut muuttuu. Ja kun tää ylläoleva kokonaisuus on se miltä mä haluan näyttää. Hyvin yksinkertaiselle. Oon niin samaa mieltä siitä, että oma tyyli on paljon parempi kuin monien uusien trendien kokeileminen ja niihin kyllästyminen.


Mä rakastan asuinspiraation etsimistä ja toisaalta sen kautta oonkin bongannut mitä loistavampia kokonaisuuksia joita en olisi itse keksinyt. Mutta tää ainainen uuden kokonaisuuden ja inspiraation etsiminen usein mun kohdalla johtaa siihen, että inspiroitumisen sijaan oonkin vähän tyyliähkyssä. Unohdan sen perus faktan, että yksinkertainen on yleensä erittäin toimivaa ja että vähemmän on enemmän. Tunnen yleensä itseni omaksi itsekseni sellaisissa kokonaisuuksissa jotka on tosiaankin erittäin simppeleitä. Farkut, villapaita ja hyvät kengät. (hyvät kengät on niin tärkeä juttu!) Kuten tää asu. Oon innoissani tästä värikombinaatiosta, koska en oo varmaan koskaan pukenut mun kamelitakkia valkoisen ja mustan kanssa! Pari tarkkaan harkittua asustetta sitoo kokonaisuuden yhteen ja voin ilmoittautua mukaan hiuspanta-trendiin!

Pakko kuitenkin myöntää että sain tähän asuun inspiraation instagramissa haha. Pitää osata seurata oikeita ihmisiä tyylin kannalta, että he muistuttaa mua siitä miten mä haluan pukeutua. Helpommin sanottu kuin tehty. Ihmisiä jotka juurikin inspiroi sen sijaan että saa aikaan ostohimoja. Mulla ei koskaan ollut ns. tyylimuusaa tai vaan yhtä tyyppiä jonka kanssa mun tyyli menisi ihan yks yhteen, mutta tän asun inspiroinut @icovetthee voisi olla sellainen. Tiedän että tää on vähän tyhmä ajatus, mutta koska hän on myös vartaloltaan samankaltainen kuin minä, koen hänen asut inspirovimmmiksi kuin asut, pitkäjalkaisten ja "malli-kroppaisten" ihmisten päällä. Valitettavasti, vaikka hyviä kokonaisuuksia ja inspiroivia juttuja löytyy myös heiltä, tuntuu että ne ei aina ihan sellaisenaan toimikkaan mun päällä sillä tavalla kuin mä haluaisin. Tiedän että tää on vähän tyhmää ja voi olla että iso osa tästä on vaan mun pään sisällä, mutta onhan se nyt vaan totta että asut näyttää ihan erilaiselta 175 senttisen päällä kuin mun 164 senttisessä vartalossa.


Tän lisäksi oon huomannut että kaipaan nimenomaan inspiraatiota ihan siihen tavispukeutumiseen enkä niinkään trendeihin! Joten paljastakaa teidän tyylimuusat! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarelasanni
saarelasanni,
Ei hitsit ku kiva kokonaisuus! <3 ja pakko tunnustaa että sä oot ollu mun fashion inspis viimeaikoina 😊
nouw.com/saarelasanni
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos! tää asu on kyllä munkin mieleen! :--)) ja vitsi, eikä, niin ihana kuulla!!
nouw.com/reettapelli
onarainyday
onarainyday,
Mäkin oon nyt välillä huomannut, että jokin yksinkertaisuus pukeutumisesta unohtuu, kun katselee liikaa instagramista tai muualta sosiaalisesta mediasta inspiraatiota asuihin. Ja lopulta sitten itse palaan hyvin usein mustat suorat housut + jokin villapaita tai Marimekon Jokapoikapaita komboon. Mun ehdoton tyylimuusa on Muslan Mia Frilander, ja samoin Kirsikka Simberg (ja no muusia ihan elämässä ja sisustamisessa myös 😃).
nouw.com/onarainyday
ReettaPelli
ReettaPelli,
näinhän se just menee! Mut ehkä sit onkin tosi inspiroivaa palata siihen yksinkertaiseen lookiin :--D Toi kombo on kyllä niin hyvä! Pitää laittaa noi seurauslistalle, uskon että iskee muhun heidän tyyli myös <3
nouw.com/reettapelli
Anna
,
Reetta oot niin inspiroiva tyyppi! Ja ihanaa kun on muotibloggaajia, jotka ei oo 175-senttisiä ja mallimittasia, vaan aivan normaalikokoisia ihmisiä. Ja koska itsekin oon ”vaan” 165 cm pitkä, ne mallien päällä olevat vaatteet ei todellakaan näytä samalta mun päällä. Oot saanut mut myös innostumaan kestävämmästä muodista ja ekologisuudesta, ja sitä kohti tässä ollaan menossa. Kiitos siitä, että kirjotat tätä blogia aitona omana itsenäsi!
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi ääk, kiitos niin paljon!! Ihanaa etten oo ainut joka ajattelee näin tästä asiasta, koska niinhän se vaan on että ei ne asut näytä samalta mun päällä vs huippumallin :----DD Ja niin huippua kuulla että oot innostunut kestävämmästä muodista!! tälläinen palaute tsemppaa mua kirjoittamaan siitä jatkossakin <3 kiitos<3
nouw.com/reettapelli
Iina / MouMou,
Hyvin kirjoitettu! Olen kyllä samaa mieltä. Aloitin juuri ostolakon, jotta näen, mitä ja millaisia vaatteita oikeasti käytän. 😊
moumou.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Ostolakko on kyllä hyvä tapa selkeyttää omaa tyyliään ja kulutustottumuksiaan! Voisi tehdä itsellekin tälläinen ryhtiliike hyvää näin vuoden alkuun :---))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli