JOULUKUUN ASUT

Tammikuun eka viikko! Uusi vuosi on hyvä aloittaa vielä viimeisellä katsauksella edelliseen vuoteen, nimittäin joulukuun asujen muodossa. Edellinen blogivuosi oli omasta mielestä varmaan paras koskaan, joten toivotaan että tämäkin vuosi antaa jotain uutta!

Joulukuun tuli vietettyä kokonaan Suomessa ja tavallisesta poiketen olen ollut melkein koko joulukuun töissä oikeissa töissä joissa pitää olla päällä muutakin kuin yöpaita. Töissä oon mennyt lähinnä villapaita ja farkut linjalla, mutta onneksi täällä on ollut vähän mielenkiintoisempaa materiaalia! Joulukuu kului töiden vuoksi mennyt ihan heittämällä ja tuntui todella pimeältä. On se omalla tavalla masentavaa, että kun lähtee aamulla töihin on pimeää ja kun pääsee kotiin on jo melkein pimeää.

Onneksi mulla oli vähän ylijäämä-asukuvia marraskuulta, joten sain pidettyä blogin asukuva kiintiön ihan kunnollisena haha. Nyt onneksi joulukuu on ollut melkein kokonaan luminen ja tykkään siitä raikkaudesta minkä se antaa niin kuviin kuin omiin fiiliksiin! Mun lemppari kokonaisuus näistä on ehdottomasti nro 4 ja 7. Entä teidän?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IlonaK,
3, 6 ja 7 ovat jotenkin erityisen kivoja! 😊 Kaikki ovat kyllä tyylikkäitä. Erityisesti pidän siitä, että yhdistelet samaa vaatetta useaan kertaan eri kokonaisuuksiin. Isot peukut sille tässä kulutushysterian kyllästämän yhteiskunnan keskellä!
nennesitajasetata.blogspot.fi/?m=1
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos 😘 ja ihana kuulla palautetta siitä että on jees että samat vaatteet näkyy useasti blogissa! Se kun tuppaa olemaan vähän epätavallista monissa (suuremmissa) blogeissa. Mä just tän takia haluan haastaa itseäni siihen että stailaan samoja kuteita eri tavoin tänne nähtäväksi 😊😉
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli