JOS SUNNUNTAI OLISI ASUKOKONAISUUS

...tai jos minä olisin asukokonaisuus.


Mulla on aika usein niitäkin päiviä, jolloin mä en jaksa miettiä sen enempää mitä pukea päälle. Mä oon monen asian suhteen kaikki tai ei mitään-tyylinen henkilö ja niin se myös menee pukeutumisen suhteen. Joinain päivinä mietin innoissani mitä mä haluan pukea päälle ja mitkä vaatteet toimii hyvin keskenään ja kokeilen uusia yhdistelmiä. Ja niinä muina päivinä aivoissa ei ole ylimääräistä kapasiteettia vaatteiden miettimiselle ja pukeudun asuihin jotka on niin 'mua'. Kuten tämä kokonaisuus. Mun turva-asu on ehdottomasti farkut, addut ja villapaita näin syksyisin. Hatulla ja vyöllä saa helposti asuun vähän ryhtiä ja vaikutelman, että kokonaisuus olisi vähän enemmän mietitty kuin se todellisuudessa on. En ymmärrä miten olin alunperin niin skeptinen baker boy -hatun suhteen, nyt se on mulla melkein joka päivä päässä.

Mä oon ennen ollut vähän sitä mieltä, että vaalea farkku ei toimi yhtä hyvin talvella kuin muina vuodenaikoina, mutta oon tänä vuonna lämmennyt enemmän tälle ajatukselle. Mulla on välillä mitä ihmeellisempiä päähänpinttymiä asioista! Totesinkin muutama postaus takaperin, että tän hetne yksi parhaimmista väriyhdistelmistä on musta ja vaalea denim ja tää asu on elävä todiste siitä. Kirsikkana kakun päälle tietenkin mun punaiset Adidaksen Gazellet. En tiennyt että punaiset tennarit on jotain mitä mä tarvin elämääni, mutta näin ilmeisesti on. Nämä toimii erityisen hyvin farkkujen kanssa ja onhan nää nyt paljon mielenkiintoisemmat kuin valkoiset lenkkarit!

Joten, jos minä olisin asukokonaisuus, niin se olisi juuri tämä. Mikä asukokonaisuus sä olisit? :'----D

#nouwoutfit

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennaClaudia
JennaClaudia,
Mulla on hakusessa just tuollainen turvaneule! Ihana asu taas kerran🖤
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitos! Tää neule on itseasiassa isän vanha 🙈 joten niitä voi löytää yllättävistä paikoista 😉
nouw.com/reettapelli
Mathildene
Mathildene,
So Pretty! Wish i Could read! ☺️
nouw.com/mathildene
ReettaPelli
ReettaPelli,
thanks! Ahh yes maybe I should start writing in English too 🤔
nouw.com/reettapelli
SofiaEmilia,
Parhaimmat asut syntyvät juurikin näin! Ainakin ite oon huomannut jos liikaa mietin niin en saa mitään kivaa asukokonaisuutta aikaiseksi, heh 😃
Ja toi hattu on niin sua! Mä oon yrittänyt metsästää tollasta jo pitkään mutta mistään ei tunnu löytyvän...Ginassa kuulemma ois mut sen nettikaupassa taas ei. Meilläpäin kun ei itse liikettä ole 😃
sofia-emilia.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
jep sama homma!😃 Tää hattu on niin jämähtänyt päähän! 🙈 Jouduin kyllä etsimään aika kauan, että löysin omalle naamalle hyvän yksinlön. Hmm ainakin h&m:ssä oon näitä nähnyt ja Lindexissä!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli