KAIKKI PARHAAT TRENDIT SAMASSA ASUSSA

Kuten sanoin maanantaina, talviasut on nyt käsitelty ja nyt siirrytään keväisimpiin kokonaisuuksiin! Tulin eilen Suomeen taas hetkeksi ja optimistisesti pakkasin mukaani vain keväisiä vaatteita. Äiti vähän naureskeli mulle kun tulin lentokoneesta ulos loafereissa ja ilman sukkia, että nyt oon vähän liian kevyesti pukeutunut tähän Suomen kevääseen. Tuntui melkein alastomalle vilauttaa nilkkoja pitkän talven ja sukkien jälkeen :'-----D

Mutta, tähän asuun! Eka trenssikokonaisuus tälle keväälle ja päällä on mun uusin kirpparilöytö. Löysin tän trenssin viime Suomi visiitillä ja mun silmään tää on ihan täydellinen! Oon ihan addiktoitunut trensseihin ja niitä alkaa löytyä jo jokaisesta ruskean sävystä haha. Tällä hetkellä tykkään tosi paljon villapaidan ja trenssin kombosta, parhaita puolia talvi ja kesä pukeutumisesta. Baskeri näyttää myös super hyvälle trenssin kanssa puettuna!

Kissansilmälasit muuttaa tän asun ilmeen ihan täysin. On musta niin mielenkiintoista että miten näin pienellä asusteella muuttuu koko lookin fiilis! Halusin myös kokeilla vyölaukkua perinteiseen tapaan ja mun täytyy sanoa, että tykkään myös tästä tavasta. Varsinkin vähän oversized trenssin kanssa vyölaukulla saa kurottua vyötärön esiin.

Pakko myöntää että tähän asuun on kyllä päätynyt tavallista enemmän trendejä yhtäaikaa. Mä yleensä pyrin siihen, että asussa olisi vain yksi tai maks kaksi trendiä muuten minimalistisen ja yksinkertaisen kokonaisuuden seurana. Mutta! Jostain syystä se tässä kokonaisuudessa mun mielestä toimii. Mitä mieltä ootte tästä kokonaisuudesta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SaraV
SaraV,
Vitsit kun on taas niin tyylikäs asu! Tosi hyvältä näyttävät kaikki trendit yhdessä 😍
nouw.com/sarav
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitos! Oon kanssa sitä mieltä että nää trendit toimii hyvin yhdessä! :---))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli