KAKSI TAPAA PUKEA KAULUSPAITA

X WAYS TO WEAR, SLOW FASHION


Nerokasta. Rakastan kikkoja joilla vanhoihin vaatteisiin saa uutta ilmettä ja viime aikoina kaikkialla pyörinyt off-shoulder trendi kauluspaitojen ja takkien kanssa on just sitä. Tavallinen kauluspaita saa ihan uuden ilmeen kun sen asetteleekin olkapäille ja napittaa vain alimmat napit. Olin aluksi super skeptinen sen suhteen, että pysyykö tää nyt oikeesti päällä, mutta yllätyksekseni tää onkin aika tukeva viritelmä! Oon parilla paidalla tätä testannut ja kaikkien kanssa se ei ole toiminut niin hyvin, johtuen varmaan nappien paikoista ja tähtien asennosta. Oikea yksilö taitaa löytyä vain kokeilemalla, mutta mä huomasin että ohut kauluspaita materiaali (ei kuitenkaan liian löysä) toimii parhaiten ja asettuu näteimmin.

Kauluspaita (normaalisti puettuna) tekee vekkihameesta vähän asiallisemman kokonaisuuden, mutta olkapäille vedettynä muuttuu ilme paljon aistikkaammaksi ja trendikkäämmäksi. Mun lyhyt tukka tietenkin vielä korostaa tätä paljasta dekoltee aluetta. Huippua miten näinkin pienellä kikalla pystyy muuttamaan koko asun ilmeen! Täähän on selkeästi toimistolta suoraan juhliin asuvaihdos haha. En oo se uskalian värien yhdistelijä, te tiedätte sen kyllä! Yllättäen vaaleansininen ja vaaleanpunainen näyttääkin hyvältä yhdessä! Olin vähän skeptinen tän suhteen ja mieluiten olisin pukenut päälle valkoisen kauluspaidan, mutta sen sijaitessa 1000 kilometrin päässä minusta valkkasinkin päälle vaaleansinisen version. Ja se toimii! 

Oon ollut vähän 'ongelmissa' sen suhteen että mitä muuta voi midi-mittaisen vekkihameen kanssa pukea kuin vain teepaidan. Tän myötä uskallan suositella erilaisia kauluspaitoja ja off-shoulder paitoja. Avain taitaa olla siinä, että paidan saa joko hameen alle tai että se on tarpeeksi tyköistuva vyötärön kohdalla. Oon testannyt yhtä löysää off-shoulder paitaa tän hameen kanssa ja se kadottaa multa vyötärön kokonaan, mikä ei oo ehkä tavoiteltavaa haha. 

Iskeekö teihin tämä "off-shoulder kauluspaita" trendi?


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sofia
Sofia,
Näyttää ihan super kivalta!! Pakko testata tätä yhdistelmää joskus 😊 onks toi sun kauluspaita sellanen tyköistuva vai hieman väljempää mallia? Ja toi vaaleenpunasen ja -sinisen yhdistelmä todellakin toimii!

Mistä toi hame on? Oon metsästänyt sitä jo tovin..:D
www.blogger.com/profile/049867102314836362
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Kiitti! Hmm tää on jotain siltä väliltä, ei vartalonmyötäisesti tyköistuva, vaan enemmänkin suoran mallinen ja vähän rento päällä, muttei liian oversized! Mä olin kans vähän yllättynyt että ne näyttää noin hyvältä yhdessä! Tää hame on alkujaan h&m, mutta oon ostanut tän pari vuotta sitten kirpparilta :--d Nyt on kyllä näkynyt paljon tänlaisia hameita kaupoissa, niin ehkä säkin löydät omasi :--)www.blogger.com/profile/128716114949887362
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229