KESÄKUUN ASUT

(yllä olevat kuvat Anni Korhonen)


Ootte ehkä huomanneet että tällä kuluneella viikolla blogin puolella on ollut vähän häikkää ja ainakin mulla itsellä on ollut työn ja tuskan takana päästä blogiin tai vastaamaan kommentteihin. Vieläkin portaalin puolesta ongelmat jatkuu, mikä johtaa siihen että blogin etusivulla näkyy vain yksi postaus kerrallaan. Vähän arvoin että kannattaako tätä postausta edes julkaista, jos se ei näy kellekkään, mutta toivottavasti yksittäiset postaukset toimii normaalisti tällä hetkellä. Toivon, ettei ongelmat täällä päässä oo teitä hirveästi haitanneet. Kiitos kärsivällisyydestä!<3

Kesäkuu lipui näköjään ohitse, ainakin siltä se tuntuu mun näkökulmasta ja koska aika isoja juttuja tapahtuu nyt kuliseissa henk kohta elämän puolella (lupaan kertoa näistä asap!) niin tuntuu että mun pää on ollut ihan muualla kuin bloggaamisessa ja somessa. Oottekin ehkä huomanneet, että oon ollut vähän poissaolevan tuntuinen myös täällä blogissa. Ainkin siltä on tuntunut itsestä, kun oon tuijottanut tyhjää tekstikenttää päivästä toiseen :--D Mutta nyt oon takaisin täysissä ruumiin ja hengen voimissa hah. Tän osoitti ainakin se, että viime viikolla aivot surrasi jo siihen tahtiin että pystyin kirjoittamaan mun näköistä mielipide tekstiä siitä miten vaikuttajien välinpitämättömyys kyllästyttää.


Mutta takaisin itse tän postauksen asiaan, nimittäin kesäkuun asuihin! Kesäkuu on ollut joko älyttömän kuuma tai sitten aika viileä, eikä sellaista sopivaa parinkympin asteen keliä oo ollut melkein ollenkaan. Toivottavasti sitä saa heinäkuussa kun mun eka oikea loma ikinä alkaa! On aika kivaa olla palkallisella lomalla töistä! Tai uskon että se tulee olemaan kivaa :---D Vieläkään ei sen ihmeempiä lomasuunnitelmia ole, kuin heti loman alussa starttaava Norjan roadtrip Joutunheim kansallispuiston nurkille. Cant wait. Onkin ollut jo vähän ikävä luontoon.

Kesäkuun asut on olleet yhtä vaihtelevia kuin sääkin, mutta toisaalta on ehkä inspirovampaa että asutkin on vähän erilaisia. Mun lempparit tästä setistä on 4 ja 5, mutta valehtelisin jos väittäisin ettei asu jossa on Marimekon Unikkotakki, ois mun lemppari automaattisesti. Mitkä on teidän suosikit?

1. Marimekko Unikko takki (kuva Anni Korhonen)

2. Mitä tehdä kesällä (kuva Anni Korhonen)

7. Mummon vanhat vaatteet (kuva Anni Korhonen)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli