KESÄKUUN ASUT


Mihin kesäkuu katosi? Mulla taitaa olla tapana vähätellä omia tekemisiä itselleni, koska tuntuu etten mitään ole tehnyt koko tän kuukauden aikana, vaikka todellisuudessa aika paljonkin on tapahtunut. Kohokohtana tietenkin Pariisin reissu, josta yritän saada kuvia blogin puolelle niin pian kuin mahdollista! Kesäkuu on ollut yhtä juhlaa, ylppäreitä, kesäjuhlia ja synttäreitä ja tietenkin monia kakkuja!

Vaikka kesä onkin sitä asukuvauksen parasta aikaa, huomaan melkein joka vuosi saman jutun, että inspiraatio kevään jälkeen tuntuu katoavan kuvailemisesta. Tuntuu että on paljon muutakin tekemistä ja puuhaa, kuin asujen miettiminen kuviin. Tän vuoksi täällä onkin näkynyt paljon kännykkä-asukuvia, koska kamera ei olekkaan aina ollut mukana samaan aikaan kivan asun kanssa. Ja oon päättänyt että kännykkäkuvat on ihan yhtä kivoja kuin kameralla otetut. 

Tässä siis kesäkuun asut!
7. Off shoulder 
 Mun lemppari taitaa olla 2 tai 7! Entä sun?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Monta lempparia.. 1, 4, 6, mutta tykkään paljon myös kolmosesta, joka tosin näyttää enemmän kevään / syksyn asulta, kun kesän 😃 noh, suomen kesä... Pitääpä erikseen vielä mainita, että 1 asussa aurinkolasien ja hiusten kombo on osunut aika nappiin!
Reetta Pellikka,
Haha joo, Suomen kesä :---D Oli pakko yhdistää noi lasit sen tukan kanssa!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli