KESÄMEKKO KOOSSA 46

SECOND HAND LOOKS, SLOW FASHION

kuvat: @ESSIESOPHIE

Ihastuin juurikin @ESSIESOPHIE päällä punaiseen kesämekkoon valkoisilla kukilla, joka oli alunperin zarasta. Harvemmin ostan vaatteita joita tiedän olevan jo jollain toisella ja olin tähän aikaa vielä tukevasti myös ostolakossa, joten en koskaan oikein harkinnut että olisin sen juuri ostanut itselleni. Törmäsin onneksi kirpparilla tähän täydelliseen punaiseen mekkoon, jossa on valkoinen kukkakuviointi, napit edessä koko matkalla ja just kivat hihat. Sitten huomasin että tää on kokoa 46 :----D Päätin kuitenkin tätä kokeilla päälle ja totesin että tällä vyötärölle solmittavalla nauhalla saa tästä ihan sopivan kokoisen myös mun päälle. Kiittelin taas kirppari-jumalalle mun tuuriani ja tiedän että tästä ja musta tulee erottomattomat tänä kesänä. Tää toimii hyvin muistutuksena siitä, että ei oikeastaan ole mitään merkitystä sillä mitä kokolapussa lukee jos vaate sopii hyvin päälle. Liian usein sitä unohtuu vaan tuijottelemaan kokolappuja ja tuskastumaan siitä ettei itse mahdu jonkun tietyn kokoiseen vaatteeseen. Asia kun on täysin toisinpäin. Sun ei tarvitse mahtua tiettyyn kokoon, vaan sen vaatteen tulee olla sopiva just sulle.

Oon vähän harkinnut että jos tätä lyhentäisi vähän, mutta oon ainakin vielä päätynyt siihen vaihtoehtoon, että avaan nappeja vaan tarpeeksi ylös asti auki. Tällöin liikkuessa mekossa on paljon eloa ja jalka pääsee pilkottamaan helman lomasta.

Ehdittiin nappaamaan nää kuvat vielä silloin kun omenapuut oli kukasssa, mutta nyt taitaa sireenitkin olla jo kukkineet. Tuntui että kaikki kukkapuut kukki yhtäaikaa ja vain lyhyen aikaa täydellä teholla, kun normaalisti ne on vähän jakautuneet pidemmälle kesään.

Likes

Comments

BYSLUMMI
BYSLUMMI,
ihana toi mekko 😍nouw.com/byslummi
FashionStatement
FashionStatement,
Kiitos 😘 eikö!?nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229