KESÄVERSIO HOUSUPUVUSTA

SLOW FASHION
Mun housupuku-innostuksen tietäen ei oo ehkä kovinkaan yllättävää, että oon innoissani kesään sopivasta shortsit+bleiseri puvusta! Olisin varmasti toteuttanut tän asukokonaisuuden jo aiemmin jos mulla vain olisi yhdenkin shortsit jotka sopisivat jonkun mun bleiseri kanssa yhteen haha. Shortsi rintamalla muutenkin mulla on vähän vajaata, klassiset vintage farkkushortsit on aina hyvät, mutta vähänkään kuumempina päivinä kaipaa jalkaan jotain keveämpää. Siinä mielessä tää setti on täydellinen lisä vaatekaappiin, sekä shortsit että bleiseri menee muiden mun kesäasujen kanssa saumattomasti yhteen. Kaavailin että tää bleiseri olisi täydellinen kesätakki mun yksiväristen mekkojen kanssa, kun taas shortsit olisi täydellinen Parisian chic kombo valkoisen puuvillakauluspaidan kanssa! Oon todennut tän jo pariin kertaan aiemminkin, en halua että mun vaatekaapista on jotain mitä voi vain käyttää yksistään, jonkun tietyn vaatteen kanssa tai vain juhlassa.


Jos totta puhutaan niin oon sitä mieltä että tää bleiseri eri tavalla puettuna, olisi täydellinen kesäjuhlan asu! Valkoisen teepaidan ja herrainkengät sijaan pukisin bleiserin alle vain braleten ja napittaisin sen kiinni ja jalkaan valitsisin mun valkoiset slingback korot. Juuri tän vuoksi rakastan housupukuja! Ne on niin helppo vetää päälle ja stailata joko arkeen tai juhlaan. En yhtään ihmettele myöskään sitä että puku tuo mulle aina itsevarmuutta, eihän tää kombo päällä (vaikka tää leikkisä ja kepeä onkin) voi tuntea kuin olevansa valmis kaikkeen ja omasta elämästään hallussa.

Tän asun täytyy olla yksi mun suosikeista viime ajoilta, toimiiko se teidän mielestä? Onko housupuvut too much omaan arkikäyttöön vai just se mikä tekee sun tyylin?

Likes

Comments

VeeraKautto
VeeraKautto,
niin kaunis! 😊nouw.com/veerakautto
FashionStatement
FashionStatement,
Voi kiitos 😘😘nouw.com/fashionstatement
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Aivan ihana asu!! Todellakin toimii ja just ihana, että housupuvustakin voi väsätä kesäversion ♥nouw.com/emmikristiinan
FashionStatement
FashionStatement,
Kiitos!! Samaa mieltä 😍nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229