KEVÄT KESKELLÄ TALVEA

Talvi mihin katosit? Oon ehkä ainut joka on tätä mieltä, mutta en todellakaan ole valmis kevääseen. Oslossa on ollut ainakin jo viikon verran reilusti plusasteita ja täysin keväinen fiilis. Tiet on sulaneet tai ikävän loskan peitossa ja ulkona on oikeasti lämmin. Pipon, huivin ja hanskat voi jättää kotiin ja oon kaivanut taas kevyemmät takit takaisin mun kavalkaadiin. Pakkasella pukeudun poikkeuksetta pitkiin takkeihin, koska reidet ja jalat on mulle ne kohdat mitkä jäätyy täysin pakkasella. Plus-asteilla taas pärjään näillä mun lyhyemmillä takeilla ja kalsareitta haha.


Tää kombo on tän hetken lemppari, oikeastaan kaikki asut missä on tää villapaita on mun lemppareita juuri nyt! Tää on täydellisen chunky ja ryhdikäs. Tiedättekö miten villapaidat eroaa, toiset on chunky ja löysiä ja toiset on chunky ja ryhdikkäitä :----D Jaan tähän ohjeen mahdollisimman pian, eli kunhan saan sen kirjoitettua ylös ja kuvat otettua tästä neuleesta!

Oon ollut innostunut pukeutumaan ns. samoihin väreihin, kuten tässä asussa samansävyiseen neuleeseen ja takkiin. Se jotenkin kokoaa asun kokonaisuudeksi ja tekee lopputuloksesta vähän minimalistisemman. You know me, tykkään tosi simppeleistä kokonaisuuksista! Oon vähän outo värien kanssa ja usein kolme väriä on se sweet point mulle asuissa. Tää asu ei nyt oo kovin maatamullistava, mutta vitsit tykkään tästä kerman ja farkun yhdistelmästä! Mustat nilkkurit on mulle se vakio kenkä ja ehkä ootte huomanneetkin, että oon nyt näinä loskakeleinä vaihdellut vaan näiden ja dr Martensien välillä.

Jos kaipaa asuun kuin asuun vähän jotain extraa, niin suosittelen hiuspannan kokeilemista! Tää on trendi johon oon hurahtanut täysin ja ehkä syystäkin. Enhän oo ainut jonka mielestä hiuspannat on vaan niin suloisen näköisiä? Ja enhän oo ainut, jonka korvien taakse alkaa sattua melko pian pantojen kanssa!? Onko tähän mitään apua, vai joutuuko vaan kärsimään?


Vaikka tää väli-kevät onkin pukeutumisen kannalta ollut tosi kiva, niin oon taas valmis pakkaseen ja talveen. Toivottavasti saadaan Norjaan vielä kunnon talvikelit! Voitte siellä Suomessa pitää tän kevään XD Yks juttu mistä en tosin halua luopua on tää valo! Voi vitsit miten paljon hymyä se saa mussa aikaan kun töistä lähtiessä on aurinkoista ja valoista!


Tuttuun tapaan, tuomio tästä tavallisesta asukokonaisuudesta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Elisa
,
Ihanaa, että uusia neuleohjeita on taas tulossa! Neuloin sun ohjeella onnistuneesti elämäni ensimmäisen villapaitani ja hurahdin ihan totaalisesti<3 Mun poikaystävä innostui myös ja haluaa seuraavan villapaidan itselleen :--D tästä tulikin mieleen että ootko tehnyt ollenkaan miesten villapaitoja? Olisi mahtavaa saada joku ohje tai vinkkiä mistä voisi löytää helppoja ohjeita miesten malleihin!
ReettaPelli
ReettaPelli,
Eikä ihana kuulla! <3 En oo itseasiassa tehnyt vielä yhtään miesten paitaa, vaikka muutaman vinkkauksen oon kyllä saanut :---D Mä katsoisin joko Novitan sivuilta tai sitten Dropsin sivuilta, sieltä löytyy varmasti hyviä miesten neuleiden ohjeita!
nouw.com/reettapelli
Tytti-Kaarina,
Ihana asu! Hiuspantaa voisikin kokeilla taas pitkästä aikaa. Ei oo varmaan yli 10 vuoteen tullut pistettyä sellaista päähän :--D Mutta näyttää kivalta!

https://www.tytti-kaarina.com/
www.tytti-kaarina.com/
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos!<3 heh mulla saattaa olla samoja lukemia edellisestä hiuspannan käytöstä :---D Mutta hyvältä se näyttää kyllä nytkin!
nouw.com/reettapelli
onarainyday
onarainyday,
Mä pidän täällä kevään oikein mielelläni XD Ja et oo ainut tuossa hiuspantajutussa, ne vaan alkaa sattumaan melkein välittömästi. Mun juttu pannat ei oikein ole, mutta sulle sopii kyllä älyttömän hyvin!
nouw.com/onarainyday
ReettaPelli
ReettaPelli,
hihi XD Kiitos! hmm mikäköhän siinä on että ne alkaa heti painamaan... Oon tosin huomannut että mitä isompi ja tälläinen muhkeampi panta on kyseessä sitä vähemmän se painaa!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli